Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotellin haku on avattu!

Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotelli tarjoaa työskentelytiloja tutkijoille, erityisesti väitöskirjan tekijöille, joiden tutkimuksilla on kosketuspinta Etelä-Pohjanmaalle, korkeakoulusta tai taustaorganisaatiosta riippumatta. Tutkijahotelli tarjoaa kymmenen tutkijapaikkaa. Haku on jatkuva ja paikat ovat jaossa kolme kertaa vuodessa.

Tutkijahotelli ei ole kuitenkaan vain paikka tutkimuksen tekemiselle, vaan se luo toiminnallaan aktiivisen ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta lisäävän tutkijayhteisön. Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa tutkijahotellissa myös tutkimusprosessia tukevaa koulutusta ja lisäksi järjestetään säännöllisiä tutkijatapaamisia. Tutkijahotellilaiset pääsevät myös osallistumaan Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan.

Tutkijahotelli avataan syksyllä 2021 vaiheittain. Uusia tutkijoita rekrytoidaan nyt ja työtilat otetaan osittain käyttöön. Tutkijahotelli tarjoaa työpisteen, hyvät verkkoyhteydet ja tulostusmahdollisuuden. Tutkijat maksavat hotellipaikastaan 60 eur/kk.

Lue lisää tai  katso video ja täytä hakemus täällä

Lisätietoja: ucs-tutkijahotelli@tuni.fi