SEINÄJOEN YLIOPISTOKESKUKSEN TUTKIJAHOTELLI

Tutkijahotelli on Framilla Seinäjoen keskustassa toimiva palvelu, joka tarjoaa työtilan ja työyhteisön. Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotelli on tarkoitettu tutkijoille, jatko-opiskelijoille ja perustutkinto-opiskelijoille korkeakoulusta tai taustaorganisaatiosta riippumatta.

Tutkijahotellissa työskentelevänä saat vertaistukea ympäröivästä yliopistoyhteisöstä, oman työpisteen ja hyvät verkkoyhteydet. Lisäksi tutkijoilla on mahdollisuus saada palautetta kuukausittain kokoontuvalta vertaisryhmältä ja yliopistokeskuksen henkilöstöltä.

Tutkijana voit myös osallistua Seinäjoen yliopistokeskuksen avoimiin tutkijatapaamisiin ja asiantuntijaluentoihin.

Suupohjassa toimii myös tutkijahotelli, tästä pääset sinne   Suupohjan tutkijahotelli

Tutkijahotellissa työskentelystä veloitetaan 60 eur/kk. Maksu sisältää työhuoneen tilavuokran, sähkön ja siivouksen sekä kohtuullisen määrän yliopistokeskuksen tulostimella otettuja tulosteita. Työskentely edellyttää lisäksi osallistumista Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa omasta tutkimustoiminnasta tiedottamista sekä osallistumista yhteisiin tapahtumiin. Tutkijahotellissa olet kuitenkin edelleen vapaa tutkija. Tutkijahotellitoimintaa koordinoi Seinäjoen yliopistokeskus ja  Tampereen yliopisto. Lue lisää!

 

Tutkijahotelli