SEINÄJOEN YLIOPISTOKESKUKSEN TUTKIJAHOTELLI

Seinäjoen tutkijahotelli on Framilla Seinäjoen keskustassa toimiva palvelu. Tutkijahotelli  tarjoaa työskentelytiloja tutkijoille, erityisesti väitöskirjan tekijöille, joiden tutkimuksilla on kosketuspinta Etelä-Pohjanmaalle, korkeakoulusta tai taustaorganisaatiosta riippumatta. Tutkijahotelli tarjoaa kymmenen tutkijapaikkaa. Haku on jatkuva ja paikat ovat jaossa kolme kertaa vuodessa.

 

Tutkijahotelli ei ole kuitenkaan vain paikka tutkimuksen tekemiselle, vaan se luo toiminnallaan aktiivisen ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta lisäävän tutkijayhteisön. Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa tutkijahotellissa myös tutkimusprosessia tukevaa koulutusta ja lisäksi järjestetään säännöllisiä tutkijatapaamisia. Tutkijahotellilaiset pääsevät myös osallistumaan Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan.

 

Tutkijahotelli tarjoaa työpisteen, hyvät verkkoyhteydet ja tulostusmahdollisuuden. Tutkijat maksavat hotellipaikastaan 60 eur/kk.

 

Tutkijahotellin yhteistyökumppanit ovat Seinäjoen yliopistokeskus, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys, Seinäjoen ammattikorkeakoulu sekä Seinäjoen kaupunki.

 

TEHDÄÄN TIEDETTÄ YHDESSÄ!

HAKU TUTKIJAHOTELLIIN 2022

 

Tutkijahotellin haku on  auki!

Tutkijahotellin työtilat otetaan osittain käyttöön keväällä 2022 terveysturvallisuussuosituksia noudattaen.

Hae mukaan tästä!