SEINÄJOEN YLIOPISTOKESKUKSEN TUTKIJAHOTELLI

Tutkijahotelli on Framilla Seinäjoen keskustassa toimiva palvelu, joka tarjoaa työtilan ja työyhteisön. Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotelli on tarkoitettu eteläpohjalaisille tutkijoille, jatko-opiskelijoille ja perustutkinto-opiskelijoille korkeakoulusta tai taustaorganisaatiosta riippumatta.

Tutkijahotellissa työskentelevänä saat vertaistukea ympäröivästä yliopistoyhteisöstä, oman työpisteen ja hyvät verkkoyhteydet. Lisäksi tutkijoilla on mahdollisuus saada palautetta kuukausittain kokoontuvalta vertaisryhmältä ja yliopistokeskuksen henkilöstöltä.

Tutkijana voit myös osallistua Seinäjoen yliopistokeskuksen avoimiin tutkijatapaamisiin ja asiantuntijaluentoihin.

Suupohjassa toimii myös tutkijahotelli, tästä pääset sinne   Suupohjan tutkijahotelli

Tutkijahotellissa työskentelystä veloitetaan 60 eur/kk. Maksu sisältää työhuoneen tilavuokran, sähkön ja siivouksen sekä kohtuullisen määrän yliopistokeskuksen tulostimella otettuja tulosteita. Työskentely edellyttää lisäksi osallistumista Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa omasta tutkimustoiminnasta tiedottamista sekä osallistumista yhteisiin tapahtumiin. Tutkijahotellissa olet kuitenkin edelleen vapaa tutkija. Tutkijahotellitoimintaa koordinoi Seinäjoen yliopistokeskus ja  Tampereen yliopisto. Lue lisää!

 

Tutkijahotelli

Taustaa

Seinäjoen tutkijahotellin käyttäjämäärät 2011-2017

  • Nykymuotoinen tutkijahotelli on perustettu 2010 osana EAKR-rahoitteista TIMO-hanketta (Tutkimuksen ja koulutuksen innovatiiviset ratkaisut maakunnan osaajille). Julkaisu 2013.
  • Toimintaa kehitettiin vuosina 2014-2015 Creative Researchers Residence -hankkeen tuella (EAKR).
  • Tutkijahotellin toiminnan rahoittaa 1.3.2015 alkaen Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen yliopistokeskus.
  • Vuosina 2015-2017 toimi erityisesti biotalouden tutkijahotellina (rahoittajat: Etelä-Pohjanmaan liitto, Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen yliopistokeskus).