Tule opiskelemaan

Meillä on tarjolla tutkintoon johtavaa koulutusta ja monipuolisia jatkuvan oppimisen palveluja, kuten avoimen yliopiston opintoja ja täydennyskoulutusta.

Tutkinto­koulutus

Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkinto-ohjelmat ovat alempaan tai ylempään korkeakoulututkintoon tähtääviä tutkinto-ohjelmia. Opinnot järjestetään pääosin monimuotoisesti, jotta opiskelija voi joustavasti yhdistää työelämän ja opinnot.

Jatkuva oppiminen

Yliopistokeskuksessa on tarjolla avoimen yliopiston opintoja, opintopaketteja ja täydennyskoulutusta.

Neuvonta- ja ohjaus­palvelut

Kattavat neuvonta- ja ohjauspalvelumme auttavat sinua opiskeluun liittyvissä kysymyksissä.

UCS Student Hub

Seinäjoen kampusalueen yliopisto-opiskelijoille suunnattu yhteisöllinen työtila sijaitsee Frami C-rakennuksessa, 2. kerroksessa (blokissa C 240 1.2.) Tilassa on mahdollisuus opiskella, tavata muita opiskelijoita, keittää kahvit, tehdä ryhmätöitä tai keskittyä hiljaiseen työhön. Tule tutustumaan uuteen tilaamme!

Lue lisää:
UCS Student Hub

Tenttimispalvelu

Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa yliopisto-opiskelijoille valvottuja tenttitilaisuuksia arkipäivisin (ma-pe) sovittuna ajankohtana. Palvelu on tarkoitettu kaikille yliopisto-opiskelijoille riippumatta siitä missä yliopistossa he opiskelevat. Palvelu on tarkoitettu myös avoimen yliopiston opiskelijoille. Tenttimispalvelu on osallistujille maksutonta. Voit suorittaa yliopisto-opintoihisi liittyviä tenttejä Seinäjoella, jos ainelaitoksesi/ tentaattorisi hyväksyy tenttien suorittamisen.

Seinäjoen yliopistokeskuksessa voi tenttiä Tampereen yliopiston tenttejä myös sähköisesti. Tuni Exam -palvelu on tarkoitettu Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijoille sekä avoimessa yliopistossa opiskeleville.

Tenttimispalvelu:
Tenttimispalvelu

Sähköinen tentti:
TUNI EXAM

Kirjasto

Seinäjoen yliopistokeskus tekee yhteistyötä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston kanssa.

Seinäjoen yliopistokeskuksen piirissä opiskelevat kuuluvat kirjaston ensisijaiseen asiakasryhmään, mikä tarkoittaa, että kirjaston kaikki palvelut ja aineistot ovat opiskelijoidemme käytettävissä.

Asiakkaana voit myös tehdä hankintaehdotuksen tarvitsemastasi kirjasta tai lehdestä painettuna tai elektronisena.

Muut palvelut

YTHS:
Opiskeluterveydenhuollon palvelut tuottaa Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS. YTHS:n palveluihin oikeutettuja ovat opiskelijat, jotka ovat ilmoittautuneet lukukaudelle läsnä olevaksi ja suorittavat alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa.

Opiskelijaravintolat:
Seinäjoen kampusalueella on kaksi opiskelijaravintolaa, joista saa opiskelijakortilla KELAn ateriatuen. Ravintola ja kahvila Kampustalo toimii osoitteessa Kalevankatu 35 ja Ravintola Frami osoitteessa Kampusranta 11. Molemmat ravintolat ovat SeAMKin tiloissa.

UCS student hub:
Seinäjoen kampusalueen yliopisto-opiskelijoille suunnattu yhteisöllinen työtila sijaitsee Frami C-rakennuksessa blokissa C 240 1.2. Tilassa on mahdollisuus opiskella, tavata muita opiskelijoita, tehdä ryhmätöitä tai keskittyä hiljaiseen työhön. Tule tutustumaan uuteen tilaamme!

Seinäjoen YTHS:n palveluista lisätietoa löytyy täältä:
Seinäjoki – YTHS

Tutkinto­koulutukset

Seuraava hakuaika Autonomisen tuotannon ja robotiikan tutkinto-ohjelmaan maaliskuussa osana yhteishakua 13.3.-27.3.2024

Konetekniikan DI-ohjelma, Seinäjoki | Tampereen korkeakouluyhteisö (tuni.fi)