Kuvassa neljä henkilöä istuu pöydän ääressä.

Tervetuloa yliopisto­keskus­yhteisöön

Kuvassa neljä henkilöä istuu pöydän ääressä.

Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston muodostama verkostomaisesti toimiva 80 asiantuntijan monitieteinen yhteisö. Yliopistokeskuksessa toimivat Tampereen yliopisto, Helsingin yliopisto, Vaasan yliopisto ja Taideyliopisto. Yhteistyökumppaneina ovat myös Turun yliopisto, Luonnonvarakeskus, Siirtolaisuusinstituutti sekä Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys (Epky).

Tässä koottuna muutamia käytännön asioita Framin tiloissa toimimisesta sekä yliopistokeskuksen yleisistä käytänteistä henkilökunnalle ja tutkijoille.

Avaimet ja kulkuluvat

Olemme vuokralla Frami Oy:n tiloissa. Frami kiinteistön avainten hallinta on SOL kiinteistöpalveluiden työtä. SOL kiinteistöpalveluiden toimisto on Frami C-rakennuksen 1.kerroksessa, lasikoppi ovien C1 ja C2 välisellä käytävällä. Kulkutunniste (lätkä) on tilattava ennakkoon Framin sähköisen palvelupyynnön kautta Palvelupyynnöt | Frami asukasinfo | Frami.fi ja tunniste on noudettava paikan päältä.

HUOM! Yliopistokeskuksen tiloihin C 230.1.2. (toimisto) ja C 240.1.2. (UCS student hub) avaimet/kulkuoikeuden hyväksyy ja tilaa aina UCS koordinaattori Päivi Alaniska (paivi.alaniska@tuni.fi). Myös Tampereen yliopiston henkilökunta voi olla yhteydessä Päiviin. Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen tilojen kulkuoikeudet hyväksyy Outi Kultti (outi.kultti@epky.fi).

Aukioloajat

Frami C- ja D- rakennusten ulko-ovet ovat avoinna arkipäivisin klo 7.30–17.00. Muina aikoina omiin yrityksen tiloihin rakennuksissa kuljetaan sähköisellä kulkutunnisteella.

UCS student hubin käytävän ovi on avoinna arkisin 7:30-17:00. Seinäjoen yliopistokeskuksen toimiston käytävän ovi on avoinna arkisin klo 8-16:00. Muina aikoina kulku tiloihin avaintunnisteella. Rakennusten hälytysjärjestelmä kytkeytyy päälle klo 22.00 (ennakkokuulutus aiemmin).

Turvallisuus

Tutustu Framin pelastussuunnitelmaan ja katso talosi kokoontumispaikka Frami – Turvallisuusohjeet – Pelsu Pelastussuunnitelma.

Huomaa, että defibrillaattori löytyy Framin B-osan ja D-osan auloista.

Frami kiinteistö

Entä kierrätys, posti, alueen kartta ja vika-ilmoitukset huonosti sulkeutuvasta ovesta?

Lue lisää Framilla toimimisesta asukasinfosta Asukasinfo – Frami

Pysäköinti

Yliopistokeskuksella ei ole erillisiä pysäköintipaikkoja esimerkiksi vieraileville luennoitsijoille. Framin alueen pysäköinnistä vastaa Seipark Oy. Voit hankkia Seiparkilta pysäköintiluvan P – Areenaan tai ostaa lyhytaikaisen pysäköinnin Frami pysäköintitaloon pysäköintitalon automaatista. Etusivu (seipark.fi)

UCS info-sähköpostilista

Seinäjoen yliopistokeskuksella on oma sisäiseen viestintään tarkoitettu sähköpostilista. Liity listalle lähettämällä pyyntö paivi.alaniska@tuni.fi.

Epanet-uutiskirje

Liity Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirjeen tilaajaksi. Uutiskirjeestä näet yhteisömme tapahtumia, uutisia ja muuta sisältöä Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys & Seinäjoen yliopistokeskus (list-manage.com)

Kahvitauot

Seinäjoen yliopistokeskuksen blokissa C 230 on tarjolla aamukahvit arkisin klo 9:00 ja iltapäiväkahvit klo 14:00. Pyydäthän kollegaa kertomaan sinulle keittiön säännöt ja opastamaan kahvinkeitossa, kun vierailet tilassa ensimmäistä kertaa.

Viestintään tukea

Voimme nostaa yliopistokeskuksen toimijoiden sisältöjä UCS viestintäkanaviin. Epanet-uutiskirjettä tuottaa Nina Harjunpää nina.harjunpaa@epky.fi. UCS muuta viestintää (ucs.fi, IG, Fb, Li) koordinoi Annukka Annala annukka.annala@tuni.fi (UCS some, verkkosivut ja muu viestintä). Lähetä uutisesi Annukalla ja Ninalle hyvissä ajoin, kuvan kera. Myös UCS info – listalle lähetettävät uutiset kulkevat Annukan ja Ninan kautta.

Yhteiset tilat

Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa yliopistokeskuksen toimijoiden käyttöön yhteisiä tiloja: UCS student hubin ja Timo-luokan. Yhteiset tilat sijaitsevat blokissa C 240.1.2. UCS student hubista löytyy muutamia työpisteitä opiskelijoille sekä ennakkoon varattavia ryhmätyötiloja opiskelijoille. Opetus- ja kokouskäyttöön soveltuva Timo-luokka löytyy myös hubin kainalosta. Luokan maksimikapasiteetti on 25 henkeä. Timo-luokka on varustettu modernilla kokoustekniikalla, joka soveltuu hyvin myös hybridikokouksille.

Lue lisää hubista UCS student hub – Seinäjoen Yliopistokeskus UCS
Lue lisää tutkijahotellista Tutkijahotelli – Seinäjoen Yliopistokeskus UCS
Ohjeet yhteisten tilojen käyttöön UCS yhteisten tilojen varaaminen – Seinäjoen Yliopistokeskus UCS

Langattomia verkkoja

eduroam
Suojattu verkkovierailu, johon kuuluu yliopistoja, tutkimuskeskuksia, kouluja ja julkisia tiloja sekä muita yhteisöjä kotimaassa ja ulkomailla. Tähän kuuluvien yhteisöjen käyttäjätunnukset toimivat eduroam- verkoissa maailmanlaajuisesti. Yhteisöjen jäsenet voivat käyttää verkkoja oman organisaation käyttäjätunnuksilla.

roam.fi
Suojattu kansallinen verkkovierailupalvelu, johon kuuluu kotimaisia yliopistoja, ammattikorkeakouluja ja muita yhteisöjä.

TUNI-STAFF
Tampereen korkeakouluyhteisön koneet käyttävät tätä.

Langaton vierailijaverkko

Voit kirjautua korkeakouluyhteisön vierailijana ollessasi TUNI-GUEST vierailijaverkkoon, jos oma yhteisösi ei ole liittynyt eduroam tai roam.fi -verkkopalveluihin.

TUNI-GUEST

  1. Liity laitteellasi TUNI-GUEST verkkoon.
  2. Valitse kirjautumistavaksi sähköpostisoitteesi tai puhelinnumerosi.
  3. Tutustu aktivointilomakkeen linkin Terms of use (Käyttöohjeet) -sisältöön ja täytä valintaruutu, jossa sitoudut noudattamaan niitä.
  4. Syötä aktivointilomakkeessa pyydetty tieto (sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi).
  5. Valitse Proceed (Jatka).
  6. Saat sähköpostina tai tekstiviestinä aktivointilinkin. Ennen aktivointia TUNI-GUEST antaa väliaikaisen pääsyn nettiin, jotta sähköpostilinkin aktivoiminen on mahdollista. Avaamalla linkin saat TUNI-GUEST vierailijaverkkoyhteyden käyttöösi 12 tunniksi.