Tutkijahotelli

Ilmaisia tutkijoille ja avoinna nyt myös kehittämishankkeiden toteuttajille ja yliopistojen työntekijöille.

Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimii tutkijahotellikonsepti. Tutkijahotellissa on yhdeksän paikkaa. Tutkijahotelli ei ole paikka vain tutkimuksen tekemiselle, vaan se luo toiminnallaan aktiivisen ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta lisäävän yhteisön. Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa tutkijahotellissa myös tutkimus- ja kehittämisprosessia tukevaa koulutusta ja lisäksi järjestetään säännöllisiä asiantuntijatapaamisia. Tutkijahotellilaiset pääsevät myös osallistumaan Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan. Tutkijahotelli tarjoaa työpisteen, hyvät verkkoyhteydet ja tulostusmahdollisuuden. Haku tutkijahotelliin on jatkuva ja paikat ovat jaossa kolme kertaa vuodessa. Tutkijahotelli sijaitsee Framin (Kampusranta 9 C) kiinteistössä yliopistokeskuksen yhteydessä.

Tutkijahotelliin voivat hakea:

  1. Opintoja suorittavat
  2. Yliopistojen projekteissa työskentelevät
  3. Muiden projekteissa työskentelevät
  4. Yliopistojen henkilöstö

  • Tutkijahotelli tarjoaa maksuttomia työskentelytiloja tutkijoille, erityisesti väitöskirjan tekijöille, joiden tutkimuksilla on kosketuspinta Etelä-Pohjanmaalle, korkeakoulusta tai taustaorganisaatiosta riippumatta. Kyseeseen tulevat myös post doc -tutkijat sekä gradun tekijät. Opinnäytetyötä tekeviltä ja post doc -tutkijoilta edellytetään osallistumista tutkijayhteisön toimintaan, oman tutkimustyön esittelyyn yhteisissä tutkijatapaamisissa sekä suurelle yleisölle
  • Tutkijahotelliin voivat hakea myös yliopistoyhteisön hankkeiden työntekijät.  Työpisteen vuokra on 130 – 200 euroa/kk riippuen huoneen koosta. Tutkijoilta edellytetään osallistumista tutkijayhteisön toimintaan. 
  • Työtiloja tarjotaan myös ulkopuolisten projektien ja hankkeiden työntekijöille. Tilat sopivat erityisesti sellaisille projekteille, jotka hyötyvät yhteistyöstä yliopistollisen tutkimuksen ja koulutuksen kanssa. Työtilan vuokra peritään tosiasiallisen vuokran mukaan. Tutkijoilta edellytetään osallistumista tutkijayhteisön toimintaan.
  • Yliopistojen henkilöstö voi hakea työpistettä tutkijahotellista työskentelyyn Seinäjoella.

TEHDÄÄN TIEDETTÄ YHDESSÄ!

Katso esittelyvideo:

Haku tutkija­hotelliin 2023

Tutkijahotellin haku on auki!

Haku tutkijahotelliin on jatkuva. Uusia tutkijoita rekrytoidaan!

Hae tutkijahotelliin