Seinäjoki Tampereen yliopistolla 1.11.

Kolme henkilöä juttelee ja hymyilee toisilleen kuvassa.

Seinäjoki jalkautuu Tampereen yliopiston opiskelijoiden keskuuteen keskiviikkona 1. päivänä marraskuuta.

Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaan työpaikkamahdollisuudet harjoittelupaikkoineen ovat vain reilun tunnin junamatkan päässä Tampereelta. Seinäjoen alueelta löytyy runsaasti erilaisia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ja kaupunki on investoinut runsaasti kasvaviin tarpeisiin.

  • Toivotamme kaikki opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi kuulemaan millaisia työmahdollisuuksia, harjoittelupaikkoja tai opinnäytepaikkoja eteläpohjalaiset yritykset ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoavat Tampereen yliopiston opiskelijoille, kertoo Seinäjoen yliopistokeskuksen työelämäasiantuntija Annukka Annala.

Nyt on siis opiskelijoilla oiva tilaisuus tutustua avoimiin paikkoihin ja verkostoitua työnantajien edustajien kanssa, mukana ovat mm. Atria, Epec, Exertus ja Primapower.

  • Sekä Hervannan Kampusareenan aulassa että Kaupin kampuksella on opiskelijoilla mahdollisuus keskustella ja tutustua Seinäjoen ja koko Etelä-Pohjanmaan tarjoamiin mahdollisuuksiin, Annala jatkaa.

Eteläpohjalaiset ovat tavattavissa Hervannan Kampusareenalla klo 13-17. Kampusareenan viereisessä auditoriossa järjestetään klo 15-15.45 erityinen Seinäjoki-momentin, jossa osallistujien kesken arvotaan kolmen päivän Provinssi-lippu.

  • Kuulet missä Seinäjoki menee nyt ja saat mukaasi Seinäjoki-goodiebagin, josta löytyy pientä purtavaa opiskelijan arkeen, Annala sanoo.

Kaupin kampuksella lääkärikandeilla on mahdollisuus tutustua Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen tarjoamiin työ- ja harjoittelumahdollisuuksiin. Sekä osallistua omaan kolmen päivän Provinssi-lippuarvontaan klo 13-14 järjestetyllä infotapahtumalla, jossa tarjoillaan maukas smoothie 50:lle ensimmäiselle.

Opiskelijayhteistyö – Seinäjoen Yliopistokeskus UCS

Tervetuloa töihin Seinäjoelle! | Töihin Seinäjoelle

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue – Kuntarekry

Lisätietoja: Annukka Annala, annukka.annala(a)tuni.fi, puh. 050 313 7433