Haetaan asiantuntijaa Seinäjoen yliopistokeskukseen – Hae viim. 13.3.

Tampereen yliopiston koordinoima Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston muodostama verkostomaisesti toimiva 80 asiantuntijan monitieteinen yhteisö. Yliopistokeskuksessa toimivat Tampereen yliopisto, Helsingin yliopisto, Vaasan yliopisto ja Taideyliopisto. Yhteistyössä ovat mukana myös Turun yliopisto, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys, Luonnonvarakeskus ja Siirtolaisuusinstituutti. Yliopistokeskuksen toiminta painottuu tutkimukseen ja kehittämistyöhön sekä jatkuvan oppimisen palvelujen tuottamiseen. Ajankohtaisena tavoitteena on laajentaa tutkintoon johtavaa koulutusta. 

Haemme nyt 

Asiantuntijaa 

Seinäjoen yliopistokeskuksen koordinaatiotiimiin, jonka tehtäviin kuuluu yliopistollisen tutkimuksen ja koulutuksen edistäminen. 

Tehtäväkuvaus  

Tehtävä on yhteinen kahdelle hankkeelle: Datalähtöisen ohjelmisto-osaamisen vahvistaminen työelämän ja yliopiston välisellä vuorovaikutuksella (DATOS, EAKR-osarahoitteinen hanke, jota toteuttaa ITC-tiedekunta) ja eteläpohjalaisten yritysten digitalisaatiotilanteen kartoittaminen ja toimenpide-ehdotukset (Seinäjoen yliopistokeskus toteuttaa hankkeen, joka saa E-P:n liiton kautta valtion AKKE-rahoitusta).

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu yritysten digitalisaatiotilanteen kartoittaminen, yleisötilaisuuksien järjestäminen, yrityshaastattelujen tekeminen, koulutustarpeiden selvittäminen, tulosten raportoiminen, toimenpide-ehdotusten laatiminen ja teknologiafoorumien järjestäminen.

Edellytykset 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kiinnostusta digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoa koskevaan tutkimukseen ja kehittämistyöhön. Edellytämme myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä tarvitaan ymmärrystä yritysten käyttämistä tyypillisimmistä digitaalisista sovelluksista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Lisäksi tarvitaan innostavaa ja positiivista työotetta. Katsomme eduksi soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi.    

Tarjoamme 

Tarjoamme näköalapaikan uusien digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoon työelämässä, alan tutkimukseen ja koulutukseen sekä aktiivisten yritysten toimintaan. Tule luomaan meille merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme tiimiä! 

Tehtävä on määräaikainen ja se alkaa mahdollisimman pian sekä päättyy 30.11.2023. Tehtävää voi hoitaa kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, ja asiasta sovitaan erikseen tehtävään valittavan kanssa. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Työntekopaikkakunta on Seinäjoki. 

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Asiantuntijan tehtävän alustava vaativuustaso on 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Seinäjoki on nopeasti kasvava kaupunki, jossa on yksi Suomen moderneimmista korkeakoulukampuksista. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme

Hakuohjeet 

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella :Asiantuntija Seinäjoen yliopistokeskukseen (rekrytointi.com)

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. 

Hakuaika tehtävään päättyy 13.3.2023 klo 23.59

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juha Alarinta. Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä sähköpostitse juha.alarinta@tuni.fi tai puhelimitse 050 5345005, parhaiten saavutettavissa tiistaina 28.2.2023 klo 12.00–14.00 ja torstaina 9.3.2023 klo 12.00–14.00.