Lasten tiedepäivä 7.5. Ähtäri Zoossa

Vuoden 2022 Tietoprovinssi keskittyy tänä vuonna lapsiin!

Lauantaina 7.5. klo 10–16 Ähtärin eläinpuistossa vietetään lasten tiedepäivää ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan toimintapisteillemme. Puistoon on sisäänpääsymaksu.

Kaikki lapset ja lapsenmieliset saavat osallistua oman aikataulunsa mukaan toimintapisteillemme. Pisteillä pääsee leikkimään lisätyn todellisuuden hiekkalaatikolla, laittamaan kädet turpeeseen ja oppimaan lisää hienosta luonnonvarastamme. Kaloja pääsee tunnistamaan livenä sekä kokeilemaan osaatko tunnistaa kalat paremmin kuin konenäkö, lisäksi paikalla on kalojen fileointinäytöksiä. Kaiken kruunaa saukko-workshopit klo 11.00. 13.00 ja 15.00. Näytöksissä kerrotaan, miten saukko on sopeutunut elämään vedessä ja miten vesistöjen tila on Suomessa ja Euroopassa vaikuttanut saukkokantoihin.

Ohjelmapisteille saa osallistua oman aikataulun mukaan ja niistä ei kerätä erillistä maksua. Mukaan pääset siis vain puiston sisäänpääsymaksun hinnalla! ! Mukana tapahtumaa järjestämässä ovat Tietoprovinssi, Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto, Ähtärin eläinpuisto ja Etelä-Pohjanmaan Kalatalouskeskus ry.

Lisätietoja: katja.marttunen@epky.fi