Kiinnostaisiko tohtoriristeily?

Teetkö tutkimusta tai väitöskirjaa? Tuntuuko se hetkittäin yksinäiseltä puurtamiselta? Kaipaatko välillä lajitoveriesi seuraa? Kiinnostaako sinua tietää, mitä toisissa yliopistoissa ja tutkimusaloilla on meneillään? Haluaisitko tutustua muihin tohtorikoulutettaviin rennossa tunnelmassa? Haluaisitko luoda monialaisia kontakteja ja kehittää monialaista tutkimusta?

Tekniikan alasta Tampereen yliopistoon väitöskirjaansa tekevä Martikkalan Antti oli samoissa mietteissä. Ja sitten hän keksi: jos kerran järjestetään muita opiskelijaristeilyjä, miksi ei voisi järjestää myös tohtoriristeilyjä, joissa tohtorit ja tohtorikoulutettavat voivat tavata!

Tuumasta toimeen! Antti on sopinut varustamon kanssa päivät. Perjantaina joulukuun 16. päivä Silja Serenade lipuu laiturista Helsingistä kello 17. Määränpäänä on Tukholma. Paluu on 18.12. kello 10.30. Ohjelmaksi Antti on suunnitellut sekä akateemisia aktiviteetteja että ihan niitä tavallisia laiva-aktiviteetteja.

Haluaisitko auttaa Anttia ohjelman valmistelussa? Asuuko sisälläsi esimerkiksi tohtoritason pubivisaemäntä tai -isäntä? Entä haluaisitko kertoa tutkimustyöstäsi tai jostain muusta aiheesta muille? Haluaisitko sinä, tutkimusryhmäsi, organisaatiosi tai yrityksesi näkyvyyttä tohtorien keskuudessa? Kiinnostaisiko sponsorointi? Olisiko jotain mistä haluaisit kuulla laivalla? Minkälaista muuta ohjelmaa toivoisit?

Risteilyn myynnin aloittamisesta viestitään erikseen myöhemmin.

Vielä on tilaa uusille ja vielä uudemmille ideoille. Ota yhteyttä Anttiin ja kerro ideoistasi ja toiveistasi.  

Antti Martikkala antti.martikkala(a)tuni.fi
Doctoral researcher
Tampere University
Unit of Automation Technology and Mechanical Engineering
+358 503724867

(Kuvitus: Antti Martikkala)