Korkeakouluseminaari Seinäjoella – Kasvua ja hyvinvointia oppimisen uusilla muodoilla Suomeen

 

Korkeakouluseminaarin materiaali

Mikko Mähönen, JOTPA 

Jaakko Kurhila, Helsingin yliopisto

Raine Hermans, Vaasan yliopisto

Jenni Latva, Taideyliopisto

Osallistumislinkki seminaariin (Teams): https://bit.ly/3ffJUTn

 

Seinäjoen yliopistokeskus järjestää korkeakouluseminaarin Kasvua ja hyvinvointia oppimisen uusilla muodoilla Suomeen maanantaina 26.9.2022 kello 12–16. Seminaari järjestetään Seinäjoella Framissa, auditoriossa 2. Seminaariin on mahdollisuus osallistua myös etänä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Seminaarin keskeisinä teemoina ovat jatkuva oppiminen ja osaamisen kasvattaminen sekä tutkimuksen ja työelämän vuoropuhelu.

Seminaarin avaa eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Paula Risikko.

Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksesta (JOTPA) sekä Seinäjoen yliopistokeskuksen viidestä yhteistyöyliopistosta. Tutustu seminaarin ohjelmaan tarkemmin:

UCS_Seminaariohjelma_26.9.2022

Seminaarin ensimmäisen osan puheenvuorot keskittyvät työelämän ja osaamistarpeiden muutoksiin ja niihin vastaamiseen sekä digitaalisen oppimisen mahdollisuuksiin ja oppimisen tulevaisuuden näkymiin. Seminaarin toisessa osassa keskitytään yritysten ja korkeakoulujen yhteistyöhön, sen uusiin muotoihin ja erilaisiin mahdollisuuksiin.

Seinäjoen yliopistokeskus toivottaa tervetulleiksi mukaan kaikki oppimisen, osaamisen, tutkimuksen ja korkeakouluyhteistyön teemoista kiinnostuneet! Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen.

Ilmoittautuminen seminaariin  TÄSTÄ / www.ucs.fi 19.9.2022 mennessä.

Lisätietoja: johtaja Juha Alarinta, 050-534 5005, juha.alarinta@tuni.fi