Harjoittelijaksi Seinäjoen yliopistokeskukseen

Tampereen yliopiston koordinoima Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston muodostama verkostomaisesti toimiva 80 asiantuntijan monitieteinen yhteisö.

Haemme nyt meille korkeakouluharjoittelijaa yliopistokeskuksen koordinaatiotiimiin.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat mm. yliopistokeskuksen tapahtumatuotantoon ja viestintään liittyvät työt. Harjoittelija osallistuu yliopistokeskuksen juhlavuoden tapahtumien suunnitteluun, toteutukseen ja viestintään.

Kyseessä on korkeakouluopintoihin sisältyvä työharjoittelu perustutkinto-opiskelijalle. Harjoittelu sopii parhaiten esimerkiksi kulttuurintuotannon, viestinnän tai liiketalouden opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Tehtävässä edellytetään toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Office-työkalujen osaaminen, kuvankäsittelytaidot, valokuvaus ja sosiaalisen median työkalujen tuntemus katsotaan eduksi.

Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimivat Tampereen yliopisto, Helsingin yliopisto, Taideyliopisto ja Vaasan yliopisto. Yhteistyössä ovat mukana myös Turun yliopisto, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys, Luonnonvarakeskus ja Siirtolaisuusinstituutti. Seinäjoen yliopistokeskuksen toiminnassa painottuvat alueen kannalta relevantti tutkimus- ja kehittämistoiminta, jatkuvan oppimisen palvelut, taiteellinen toiminta sekä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden edistäminen.

Toimintaamme koordinoiva Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalan viiden yliopiston toimintaan Seinäjoella. Seinäjoki on nopeasti kasvava kaupunki, jossa on yksi Suomen moderneimmista korkeakoulukampuksista. Työssä sinua tukevat ammattitaitoiset kollegat.

Haemme harjoittelijaa yhteensä 6 kuukauden harjoittelujaksolle. Harjoittelu kestää 4 kuukautta ajalla maalis-kesäkuu ja 2 kuukautta ajalla elo-syyskuu. Harjoittelu koostuu siis kahdesta jaksosta, joiden välillä on kuukauden mittainen kesätauko heinäkuussa. Harjoittelu alkaa maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Harjoittelijan palkka on 1500 euroa kuukaudessa ja tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Harjoittelumme on kokoaikainen (36 h 15 min / vko) ja käytössämme on liukuva työaika, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen sekä myös pienimuotoisen opintojen edistämisen harjoittelun aikana niin halutessasi. Lähityöpisteesi sijaitsee Seinäjoen yliopistokeskuksessa Framilla. Osittainen etätyö on mahdollista, mutta työ vaatii viikoittaista läsnäoloa Seinäjoella. Työhön saattaa sisältyä iltatilaisuuksia, joihin harjoittelija voi myös osallistua.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki alla). Liitä mukaan ansioluettelosi ja opintosuoritusotteesi.

Tehtävän hakuaika päättyy maanantaina 12.2.2024 klo 23:59.
Pidämme työhaastattelut kärkihakijoille alustavasti 16.2.2024. Haastatteluaika vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtaja Olli-Pekka Viinamäki, olli-pekka.viinamaki@tuni.fi +358 50 528 0005 ja koordinaattori Päivi Alaniska, paivi.alaniska@tuni.fi, +358 50 330 3519
Hakuaika päättyy: 12.02.2024 23:59

Harjoittelija Seinäjoen yliopistokeskukseen (rekrytointi.com)