Avoin työpaikka: Yliopistokoulutuksen työelämäyhteydet -asiantuntija

Seinäjoen yliopistokeskus hakee yliopistokoulutuksen työelämäyhteydet -asiantuntijaa

Tehtävänkuvaus

Yliopistokoulutuksen työelämäyhteydet -asiantuntijana tavoitteenasi on lisätä yliopisto-opiskelijoiden ja Etelä-Pohjanmaan alueen yritysten yhteistyömahdollisuuksia. Tehtävänäsi luoda yhteistyöverkosto alueen eri toimijoiden kesken, suunnitella ja edistää uusia toimia korkeakoulutettujen ja elinkeinoelämän välille sekä toimien käytäntöön viemistä. Tehtävässä keskeistä on käynnistää uusia vuorovaikutuksen muotoja alueelle työelämäyhteistyön vahvistamiseksi viiden yliopiston ja elinkeinoelämän välillä. Tavoitteena on luoda pitkäjänteinen toimintamalli yritysyhteistyölle, jolla saadaan opiskelijat kosketukseen alueen yritysten kanssa sekä toisaalta aktivoida ja innostaa yrityksiä yliopistoharjoittelijoiden ja vastavalmistuneiden palkkaamiseen. Tavoitteena on myös luoda opiskelijoille mahdollisuuksia saattaa opinnot loppuun alueella, saada työkokemusta osana opintoja sekä saada oman alan ensimmäinen työpaikka alueelta. 

Tehtävä sisältää myös markkinointia ja viestintää sekä neuvontaa. Lisäksi tehtäviin voi kuulua muita yliopistokeskuksen toimintaan kuuluvia tehtäviä.

Edellytykset

  • Soveltuvaa ylempää yliopistossa suoritettua korkeakoulututkintoa
  • hyviä organisointi- ja koordinointitaitoja sekä käytännössä osoitettua kokemusta jonkun hankkeen tai projektin hallinnasta 
  • markkinointiosaamista ja aikaisempaa kokemusta markkinoinnillisista työtehtävistä
  • erinomaiset digi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aikaisempaa kokemusta toimia työelämäedustajien kanssa yhteistyössä
  • tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta yhteistyöverkostojen rakentamisesta. 
  • tietoa ja osaamista kuvata Seinäjoen yliopistokeskuksen roolia yliopistollisten palvelujen tuottamisessa 
  • suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista
  • joustavaa asennetta 

Arvostamme myös kokemusta vastaavista tehtävistä sekä Etelä-Pohjanmaan alueen elinkeinoelämän ja oppilaitosten tuntemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan viiden yliopiston toimintaan Etelä-Pohjanmaalla sekä yliopistojen ja työnantajien monipuoliseen vuorovaikutukseen.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.10.2022 alkaen ja tehtävän kesto on 30.11.2023 saakka. Tehtävän sijaintipaikka on Seinäjoki ja Seinäjoen yliopistokeskus, mutta etätyösuosituksia sovelletaan tilanteen mukaan. 

Palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on MV09. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella täällä: Yliopistokoulutuksen työelämäyhteydet -asiantuntija (Seinäjoen yliopistokeskus) (rekrytointi.com)

Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Hakuaika tehtävään päättyy 8.8.2022.

Käytämme rekrytointiprosessissa mahdollisesti videohaastatteluja osana hakijoiden arviointia.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Mari Kekola, p. +358 50 591 7181, mari.kekola@tuni.fi.  Yhteydenotot sähköpostitse, tai puhelimitse: 27.7. klo 12-15 tai  2.8. klo 12-15.

Hakuaika alkaa: 23.06.2022 10:00Hakuaika päättyy: 08.08.2022 23:59