Sosiaalityön maisteriohjelma alkaa Seinäjoella

Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunta toteuttaa Seinäjoen yliopistokeskuksessa kaksivuotisen sosiaalityön maisteriohjelman. Maisteriohjelma alkaa syksyllä 2021 ja siihen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa, joka alkaa 17.3.2021 ja päättyy 31.3.2021 klo 15.

Maisteriohjelmaan valitaan 16 opiskelijaa, joilla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Etusijalla on hakijat, jotka ovat aikaisemmin suorittaneet lisäksi sosiaalityön perusopinnot ja aineopintoja.

Sosiaalityön perus- ja aineopintoja on voinut suorittaa Seinäjoella avoimina yliopisto-opintoina jo vuosien ajan.  Vuodesta 2004 alkaen järjestetty ns. sosiaalityön opintopolku on mahdollistanut hakeutumisen sosiaalityön maisterikoulutukseen. Yli 100 avoimen yliopiston opiskelijaa on valittu tutkinto-opiskelijaksi Tampereelle ja lisäksi kymmenkunta muihin yliopistoihin. Viime vuosina on herännyt kova kysyntä alueelliselle maisterikoulutukselle, kertoo Tampereen yliopiston sosiaalityön professori ja tutkinto-ohjelmavastaava Kirsi Juhila koulutuksen taustoista.

Nyt on tullut mahdollisuus vastata tähän kysyntään opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä erityisavustuksella jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämiseen.

Löydät tietoa opinnoista ja niihin hakeutumisesta täältä