InnoFood tuo Etelä-Pohjanmaalle kansainvälisiä ruoka-alan ja innovoinnin asiantuntijoita

7.–8. syyskuuta Seinäjoen Framilla on mahdollisuus inspiroitua kansainvälisten huippupuhujien ajatuksista. InnoFood-tapahtuma tarjoaa yleisölleen esimerkiksi tutkijaesitelmiä, yritysten case-esimerkkejä ja paneelikeskusteluja. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

InnoFood on Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin järjestämä kaksipäiväinen tapahtuma, joka tuo yhteen tutkijoita, yrityskenttää ja muita ruoka-alan sidosryhmiä keskustelemaan, verkostoitumaan ja visioimaan ruoka-alan tulevaisuutta. Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään Framin B-rakennuksessa.

Tapahtuman pääpuhujia ovat esimerkiksi Arctic 15 -start-up-tapahtuman hallituksen puheenjohtaja Jan Ameri, tanskalainen Blue Lobster -sovelluksen kehittäjiin kuuluva Nima Sophia Tisdall sekä epäonnistumisten suuri puolestapuhuja, hollantilainen innovaatioprofessori Paul Iske. Lisäksi puhujalistalla ovat esimerkiksi italialainen Future Food Instituten perustaja Sara Roversi sekä islantilaisen Orkidea-innovaatiokeskuksen toimitusjohtaja Sveinn Aðalsteinsson.

InnoFoodin järjestää Ruralia-instituutti osana laajempaa Etelä-Pohjanmaalla järjestettävää Food Days -tapahtumaviikkoa. InnoFood järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa nimellä Innovation & Start Up Days.

− InnoFoodissa pyrimme tuomaan esiin esimerkiksi tämän hetken tietoa ruokakulttuurin ja ruokajärjestelmän kehityksestä, kertoo tapahtuman alullepanija Silvia Gaiani, Epanet-tehtävässä toimiva Ruralia-instituutin vanhempi tutkija.
− Samalla tapahtuma tukee Seinäjoen ja koko maakunnan kehittymistä innovatiiviseksi ruokaprovinssiksi.

Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tapahtuman rahoittavat Ruralia-instituutti, Seinäjoen yliopistokeskus ja Etelä-Pohjanmaan liitto.

InnoFoodin koko ohjelma löytyy tapahtuman englanninkieliseltä verkkosivulta. OHJELMA

ILMOITTAUTUMINEN