Haemme koordinaattoria Seinäjoen yliopistokeskukseen – hae viim. 27.2.

Haemme nyt 

Koordinaattoria Seinäjoen yliopistokeskukseen. 

Tehtäväkuvaus  

Koordinaattorina, Seinäjoen yliopistokeskuksessa, vastuullesi kuuluu erityisesti taloushallintoon, hankehallintoon, viestintään ja tilaisuuksien järjestämiseen liittyviä työtehtäviä. Talouden suunnitteluun ja seurantaan sekä laskujen käsittelyyn liittyvät tehtävät ovat keskeisiä. Osallistut myös ulkoisella rahoituksella toteutettavien hankkeiden suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin. 

Tehtäviisi kuuluu myös sekä sisäistä että ulkoista viestintää eri välineitä hyödyntäen. Koordinoit tilaisuuksien, tapahtumien ja kokousten järjestämistä ja osallistut myös niiden toteuttamiseen. Työhösi kuuluu myös muita monipuolisia kokous- ja toimistotehtäviä.  

Edellytykset 

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta taloushallinnosta. Lisäksi edellytämme ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia, kuten Office365-ohjelmien hyvää hallintaa, verkko- ja some-viestinnän osaamista sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Katsomme eduksi soveltuvan korkeakoulututkinnon, korkeakouluhallinnon tuntemuksen sekä kokemuksen vastaavista tehtävistä. 

Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi.    

Tarjoamme 

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan yliopistojen toimintaan Etelä-Pohjanmaalla sekä monipuolisen tehtäväkentän. Tule luomaan meille merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme tiimiä! 

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Työntekopaikkakunta on Seinäjoki. 

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Koordinaattorin tehtävän alustava vaativuustaso on 7-8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.   

Seinäjoki on nopeasti kasvava kaupunki, jossa on yksi Suomen moderneimmista korkeakoulukampuksista. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme

Hakuohjeet 

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Koordinaattori Seinäjoen yliopistokeskukseen (rekrytointi.com)

Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 27.2.2023 klo 23.59

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Johtaja Juha Alarinta. Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä sähköpostitse juha.alarinta@tuni.fi tai puhelimitse 050 5345005, parhaiten saavutettavissa ma 13.2. klo 12 – 14 ja pe 17.2. klo 12 – 14.  

Hakuaika alkaa: 08.02.2023 18:30Hakuaika päättyy: 27.02.2023 23:59