Anu Hopia Beethovenin ruokapöydässä
Elintarvikekehityksen Epanet-professori Anu Hopia on mukana Musiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillisen Beethovenin ruokapöydässä.
”Päivittyykö Beethovenin lempiruoka käsespätzle festivaalikokin käsissä 2020-luvulle? Syötiinkö Tonavan rannoilla parisataa vuotta sitten muutakin kuin schnitzeliä ja sacherkakkua? Millaiset olivat ruokatavat? Oliko ruoka Beethovenille vain pakollista polttoainetta säveltämiseen siinä missä italialaiskollega Rossini keitti pastankin samppanjassa? Beethovenin jalanjäljille ja moniaistisen kokemuksen maailmaan johdattaa professori Anu Hopia, keittiössä mestaroi Maija Silvennoinen, ja musiikista vastaavat Soinillisen muusikot vuosimallia 2023. Eläköön Ludwig van Beethoven!”
Monipuolisen, 16.- 18.6. järjestettävän tapahtuman ohjelma on tutustumisen arvoinen.
Kuva on lainattu tapahtuman sivuilta.