Tekniikan opiskelijoiden ja yritysten verkostoitumisilta 18.3.

Seinäjoen yliopistokeskus järjestää 18.3.2024 klo 17 alkaen tekniikan alan yritysten sekä nykyisten ja tulevien opiskelijoiden verkostoitumistapahtuman Seinäjoella. Tilaisuudessa kuulet myös lisää alkavasta Autonomisen tuotannon ja robotiikan DI-tutkintokoulutuksesta.

Ohjelmistoalan, automaatiotekniikan tai konetekniikan yritystoimija,

tule esittäytymään dynaamisella hissipuheella ja luo yhteyksiä tulevaisuuden osaajiin sekä muihin alan toimijoihin!  Halutessasi, valmistele max. viiden minuutin esitys, jossa vastaat kahteen tai kolmeen alla olevista kysymyksistä:
•    “Mistä yrityksestä tulet, mitä yritys tekee?” 
•    “Mitä kouluja olet käynyt, mistä aiheesta teit opinnäytetyösi?” 
•    “Mistä tyypillinen päiväsi koostuu, millaisia työkavereita etsitte?” 
•    “Millaiset ratkottavat haasteenne ratkeaisivat tekniikan opiskelijoiden avulla?”

Tekniikan alan opiskelija,

tapahtumassa pääset kuulemaan suoraan yritysten edustajilta yritysten toiminnasta, puhujien koulutustaustoista, päivittäisistä haasteista ja siitä, millaisia osaajia yritykset etsivät parhaillaan. Opit millaista työelämä on alueen ohjelmisto- ja teknologia-alan yrityksissä ja miten voit paremmin suunnata omia opintojasi vastaamaan yritysten tarpeisiin. Tapahtumasta saat suoria kontakteja yrityksiin ja pääset tutustumaan muihin Seinäjoen korkeakouluyhteisön opiskelijoihin. Ilmoittaudu mukaan laajentamaan verkostojasi ja työllistymismahdollisuuksiasi.

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittautuminen 15.3. mennessä oheisen linkin kautta:

UCS technology networking event (office.com)