Avoin tehtävä: asiantuntija Kampus2030-hankkeeseen

Seinäjoen yliopistokeskus ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys hakee nyt Asiantuntijaa Kampus 2030 -hankkeeseen (AKKE-rahoitteinen ryhmähanke Seinäjoen ammattikorkeakoulun, Seinäjoen kaupungin, Seinäjoen yliopistokeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen yhteistyössä). Yhteishankkeesta johtuen tehtävään valitulle hakijalle valmistellaan 50 % työsopimus Tampereen yliopistoon ja 50 % työsopimus Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistykseen. 

Kampus 2030 -hankkeen tavoitteena on Seinäjoen kaupunkikampuksen saavutettavuuden edistäminen, jatkuvan oppimisen vahvistaminen sekä opiskelijoiden ja osaajien houkuttelu ja pitovoiman lisääminen. Hankkeen tuloksena syntyy kampuksen kehittämissuunnitelma 2030, joka antaa suositukset kampuksen kehittämisen resurssoinnista ja toimintojen toteuttamista alueen päätöksentekoa ja yhteistä sitoutumista varten. Kehittämissuunnitelma on Seinäjoen ja koko maakunnan vuoden 2030 yhteinen näkymä kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisesta kampuksesta.  

Lue tehtävästä lisää täältä ja hae: Asiantuntija Kampus 2030 -hankkeeseen Seinäjoen yliopistokeskukseen (rekrytointi.com)