Tulevaisuuden asuminen – joustavuutta ja hyvinvointiteknologiaa -seminaari

Tapahtuman ajankohta: 29.8.2023 12:00 - 29.08.2023 16:00

Tervetuloa Tulevaisuuden asuminen – joustavuutta ja hyvinvointiteknologiaa -seminaariin!

Työ ja asuminen korona-arjessa (TAKO) ja Joustavan ja terveellisen asumisen rakentajat (JOTAR) -hankkeiden yhteinen loppuseminaari Tulevaisuuden asuminen – joustavuutta ja hyvinvointiteknologiaa järjestetään tiistaina 29.8.2023 klo 12:00-16:00 Framilla Seinäjoella.

Hankkeet ovat Tampereen yliopiston ja SeAMK:n toteuttamia, ja niiden tavoitteena on ollut kehittää ratkaisuja joustavaan ja terveelliseen asumiseen ja työhön.
Seminaari sisältää asiantuntijapuheenvuoroja puukerrostalorakentamisesta, hyvinvointi- ja terveysteknologiasta, tekoälystä sekä tulevaisuuden asumisesta. Puhujien joukossa ovat Sirkka Heinonen, Mark van Gils, Oiva Nyrhilä ja Petteri Jämsä.

Etelä-Pohjanmaalla toteutetuista pilotoinneista sekä niistä saaduista kokemuksista kertovat hankkeiden työntekijät.

Seminaari huipentuu paneelikeskusteluun, jossa asiantuntijat ja hanketoteuttajat käyvät vuoropuheluun hanketeemojen sekä rakentamisen ja asumisen tulevaisuuden tiimoilta.

Seminaarissa julkaistaan hankkeiden loppuraportti, joka kokoaa yksiin kansiin saavutetut tulokset. Monipuolinen asiapaketti tarjoaa perusteltuja ratkaisuja ja inspiroivia konsepteja, jotka voidaan ottaa käyttöön uusia asuinympäristöjä rakentaessa ja vanhoja korjatessa.

Seminaari järjestetään ti 29.8.2023 klo 12–16 Frami B:n auditoriossa 3, Kampusranta 9, Seinäjoki.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan hankkeiden kotisivulla:
https://projects.tuni.fi/tako-jotar/artikkelit/tulevaisuuden-asuminen-joustavuutta-ja-hyvinvointiteknologiaa-seminaari-29-8-2023/

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta edellyttää ilmoittautumisen tarjoilujen vuoksi.
Ilmoittautuminen 21.8. mennessä linkistä: https://forms.office.com/e/NMXjMdKJr8.

Tervetuloa mielenkiintoiseen ja ajankohtaiseen seminaariin!

Lisätiedot: projektipäällikkö Virpi Palomäki (etunimi.sukunimi@tuni.fi, puh. 050 448 7142)