Rahoitusta koulutushankkeisiin maaseudulla

Tapahtuma alkoi: 9.4.2024 14:15

Tervetuloa kuulemaan Leader-rahoituksesta Seinäjoen seudulla

Tilaisuudessa pureudutaan erityisesti Liiverin uuden kehittämisstrategian OPPI painopisteen sisältöihin ja rahoitettaviin koulutushankkeisiin. Tilaisuudessa on puhumassa Liiveri ry:n suunnittelija Telle Lemetyinen.

Tilaisuus on suunnattu Seinäjoen yliopistokeskusyhteisön jäsenille. Tilaisuus toteutetaan suomeksi.
Tilaisuus toteutetaan hybridinä. Lähiosallistuminen Timo-luokassa, Frami C 240.1.2. Osoite: Kampusranta 9 C, Seinäjoki. Teams-kutsun tiedot alla.
Tilaisuus kestää noin tunnin.

Mitä on Leader?  
Leader on toimintaa, neuvontaa ja rahoitusta paikkakunnan parhaaksi. Leader-ryhmät ovat osa Euroopan unionin maaseudun kehittämisohjelmaa, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä ja vahvistaa maaseudun elinvoimaa eri puolilla Eurooppaa. Paikallisesti toimivat ryhmät rahoittavat erilaisia kehittämishankkeita ja tarjoavat myös neuvontaa ja ohjausta yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Leader-ryhmien tavoitteena on edistää paikallista yrittäjyyttä ja kestävää kehitystä sekä parantaa alueen elinvoimaa ja vetovoimaa.

Mikä on Liiveri?
Kehittämisyhdistys Liiveri ry on Seinäjoen, Ilmajoen ja Jalasjärven alueen paikallinen kehittäjätaho, joka tekee yhteistyötä alueen asukkaiden, yritysten ja julkisorganisaatioiden kanssa. Pääosa Liiverin toimintaa on toimia paikallisena Leader-ryhmänä, tuoda esiin ja rahoittaa ruohonjuuritason tarpeita ja toivomuksia maaseudun kehittämiseksi. Liiveri on toiminut vuodesta 1997.

Osallistu verkossa: 

Microsoft Teams meeting

Join on your computer, mobile app or room device

Click here to join the meeting

Meeting ID: 346 490 475 570
Passcode: oyXc6T

Download Teams | Join on the web

Or call in (audio only)

+358 9 85626373,,283756860#   Finland, Helsinki

Phone Conference ID: 283 756 860#

Find a local number | Reset PIN

Learn More | Meeting options