Patrick Furu ja Jari Perkiömäki: Jazzia johtamiseen

Tapahtuma alkoi: 20.9.2023 10:00

Mitä yhteistä on johtamisella ja jazzyhtyeellä?

Patrick Furu ja Jari Perkiömäki: Jazzia johtamiseen

keskiviikkona 20.9.2023 klo 10
Kalevan Navetta (Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki)

Kun tiimi toimii kuin jazzyhtye, se voi päästä ennennäkemättömän hienoihin tuloksiin! Mitä yhteistä siis on johtamisella ja jazzyhtyeellä?

Tule mukaan Patrick Furun ja Jari Perkiömäen inspiroivaan luentopäivään johtamisesta. Furu ja Perkiömäki avaavat kuulijoille uudenlaista näkemystä ryhmädynamiikasta ja luovasta, dynaamisesta organisaatiosta sekä haastavat dialogiin mahdollisuuksista soveltaa ajatusmallia strategiseen johtamiseen. Inspiroiva luentopäivä etenee musiikillisten esimerkkien avulla, ja soivaa materiaalia luennolla tarjoaa jazzin kotimaisista kärkinimistä koostuva yhtye.

Ilmoittautuminen 13.9. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/jazzia_johtamiseen

Lisätiedot:
Jenni Latva, asiantuntija,  jenni.latva@uniarts.fi | 040 710 4371

Tilaisuuden järjestää Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö, ja sen mahdollistavat Seinäjoen yliopistokeskus ja Opetus- ja kulttuuriministeriö. Tapahtuma on osa Luova ajattelu ja taiteellinen asiantuntijuus elinkeinoelämän haasteita ratkomassa -hanketta.

______

*No show -maksu: Haluamme toimia vastuullisesti ja tavoitteemme on minimoida tapahtumissa mahdollisesti syntyvää ruokahävikkiä. No show -maksu lähetetään tahoille, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan, mutta eivät saavu sinne. No show -maksun suuruus on 20 €.