Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää

Tapahtuma alkoi: 19.4.2024 12:00

Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.

Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?

Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B)

Puhujina

  • Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?
    Liisa Pietola, Sitra
  • Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti
    Teija Paavola, Atria
  • Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta
    Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä
  • Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?
    Jasmine Savallampi, LUT
  • Kuluttajat ja kestävät valinnat
    Harri Luomala, Vaasan yliopisto

-> ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ

Tapahtuman järjestää LUKAKER-hanke (Luontokadon ehkäisy kestävällä ruokatuotannolla). Tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta: biodiful.fi/lukaker

Lisätiedot: Projektitutkija Anne Rintamäki
050 583 4444, anne.rintamaki(a)utu.fi