Autonomisen tuotannon ja robotiikan DI-ohjelman infotilaisuudet

Tapahtuma alkoi: 6.2.2024 16:30

Autonomisen tuotannon ja robotiikan DI-tutkintokoulutus käynnistyy Seinäjoen yliopistokeskuksessa syksyllä 2024.

 

Tule kuuntelemaan koulutuksen infotilaisuuksia! Infotilaisuudet on tarkoitettu koulutuksesta kiinnostuneille hakijoille sekä alueen yrityksille, jotka ovat halukkaita tekemään yhteistyötä koulutuksen kanssa.

 

Koulutuksen info- ja keskustelutilaisuudet – ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/e/1unJxsbWiA

6.2.2024 klo 16.30-18, Seinäjoki, Frami B (tilatieto päivitetään tähän –> Sisäänkäynti Frami B:n ovista)

22.2. klo 16.30-18, etänä Teams Click here to join the meeting

18.3.klo 17-20, Seinäjoki, Frami D (Mega ja ravintola-Treffi). Tilaisuus on osana Seinäjoen yliopistokeskuksen tekniikan alan yritysten ja opiskelijoiden verkostoitumistapahtumaa.

Tapahtumassa 18.3. pääset kuulemaan suoraan yritysten edustajilta yritysten toiminnasta, puhujien koulutustaustoista, päivittäisistä haasteista ja siitä, millaisia osaajia yritykset etsivät parhaillaan. Opit millaista työelämä on alueen ohjelmisto- ja teknologia-alan yrityksissä ja miten voit paremmin suunnata omia opintojasi vastaamaan yritysten tarpeisiin. Tapahtumasta saat suoria kontakteja yrityksiin ja pääset tutustumaan muihin Seinäjoen korkeakouluyhteisön opiskelijoihin. Ilmoittaudu mukaan laajentamaan verkostojasi ja työllistymismahdollisuuksiasi.

 

Lisätietoa koulutuksesta: Konetekniikan DI-ohjelma, Seinäjoki | Tampereen korkeakouluyhteisö (tuni.fi) sekä professori Minna Lanz minna.lanz@tuni.fi

Koulutuksen yhteistyökumppanit: Seinäjoen kaupunki, Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö, Etelä-Pohjanmaan korkeakoulusäätiö, Seinäjoen ammattikorkeakoulu