Tunnekko – taiteidenvälisen verkostoitumis- ja inspiraatiokurssi kesällä 2022

Taiteilija, tämä kurssi on sinulle! Innostutaan yhdessä yhteisöllisyydestä, toiminnasta ja taiteidenvälisistä tuloksista!

Taideyliopiston Tunnekko – taiteidenvälinen verkostoitumis- ja inspiraatiokurssi (3 op) Seinäjoella kesällä 2022:

Tervetuloa kirjailijat, kuvataiteilijat, tanssijat, näyttelijät, runoilijat, keraamikot, tekstiilitaiteilijat, arkkitehdit, muusikot, esiintyjät, klovnit, valosuunnittelijat, äänisuunnittelijat, dramaturgit, koreografit, sirkustaiteilijat, säveltäjät, ohjaajat, kuoronjohtajat, videotaiteilijat ym.!

Kurssin sisältö perustuu Etelä-Pohjanmaan alueen taiteilijoilla toteutetun Takooko-kyselyn vastauksiin. Kurssin ydin on siinä, että eri alojen taiteilijat kohtaavat ja työskentelevät yhdessä sekä kurssilla että mahdollisesti tulevaisuudessa.

Lisäksi Taideyliopiston Avoin yliopisto tarjoaa verkkokursseina:

Äänitaide ja musiikki:
Introduction to Sound and Listening (2 op)

Kuvataide:
Johdatus kuratointiin (2 op)

Työelämävalmiudet:
Taiteilijan luovan osaamisen sanoittaminen -verkkokurssi (1 op)
Johdanto kulttuurihyvinvointiin (2 op)

Teatteri:
Kirjoittamisen ja taiteellisen työskentelyn välineitä (2 op)

Lisätietoja:
Avoimesta yliopistosta
https://www.uniarts.fi/koulutusohjelmat/avoin-yliopisto-opetus/

Koko kurssikalenteri:
https://www.uniarts.fi/avoimet-opinnot/

Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö järjestää kesällä 2022 Tunnekko – taiteidenvälisen verkostoitumis- ja inspiraatiokurssin, jonne ilmoittautuminen on auki ja päättyy 21.4.2022. Kurssi on suunnattu eri alojen taiteentekijöille ja se on osa Taideyliopiston avoimen yliopiston tarjontaa. Tavoitteena on taiteilijoiden yhteisöllisyyden lisääminen alueella (Pohjanmaa ja lähiseudut), oman taiteilijuuden vahvistaminen sekä työhyvinvoinnin edistäminen.