SEINÄJOEN YLIOPISTOKESKUKSEN TOIMIJOIDEN BLOGIT
Ruokaverstas
Ruokaverstaassa työstetään uusia näkökulmia ruokaan ja elintarvikkeisiin. Tässä blogissa kirjoittavat Etelä-Pohjanmaalla vaikuttavat ruoka-alan ihmiset.
NuHeViMa -projektin blogi
Blogin pitäjät ovat projektipäällikkö Susanna Ihanus ja hankejohtaja, elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia Turun yliopistosta.
Yliopistollinen vuorovaikutus -blogi
Blogia pitää Seinäjoen yliopistokeskuksen koordinaattori Aira Metsä-Ketelä.
Molekyyligastronomia-blogi
Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa.
Ruralia-instituutin blogi
Ruralia-instituutin blogissa henkilöstö kirjoittaa näkemyksistään yhteiskunnallisesti tärkeisiin ja ajankohtaisiin maaseutua koskeviin kysymyksiin. Blogissa julkaistaan myös uutisia ja tapahtumia Ruralia-instituutin toiminnasta sekä taustoitetaan tutkimukseen, kehittämiseen ja koulutukseen liittyviä aiheita.
Tutkijahotelli-blogi
Blogissa tiedotetaan tutkijahotellin vaiheista ja tunnelmista eri toimijoiden näkökulmasta.
EPKYTELLEN-blogi
Blogissa kerrotaan Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen kuulumisia. Juttuja arjestaan kirjoittavat yhdistyksen työntekijät. Täältä voit lukea, mitä tapahtuu kesäyliopistossa ja Epanet-tutkimusverkostossa.