Täydennys­koulutus

Kehitä osaamistasi ja itseäsi! Täydennyskoulutus tarjoaa mahdollisuuden täydentää ja kasvattaa henkilökohtaista tai koko yrityksen osaamista osana työtä tai työssäkäynnin ohella. Opinnot voivat koostua esimerkiksi seminaareista, yksittäisistä kursseista, kehittämishankkeiden koulutuksista tai laajemmista asiantuntija- ja erikoistumiskokonaisuuksista.

FITech-verkostoyliopisto

Tekniikan alan verkostoyliopisto tarjoaa maksuttomia yliopistokursseja aikuisopiskelijoille sekä tutkinto-opiskelijoille. FITechin tarjonnasta löytyy alkeis-, keski- ja syventävän tason kursseja sekä useita MOOC-kursseja työelämässä oleville, alanvaihtajille tai opiskelijoille.

Executive MBA, Vaasan yliopisto

Vaasan yliopiston Executive MBA -ohjelma on johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille suunnattu täydennyskoulutusohjelma. MBA:ssa tuorein tutkimustieto strategiasta, kasvusta, taloudesta, johtajuudesta ja muista liiketoiminnan osa-alueista tuodaan yritysten ja organisaatioiden käyttöön. Kokemuksia, näkemyksiä ja toimivia käytäntöjä jakavat paitsi huippukouluttajamme, myös muut osallistujat.

Taideyliopiston täydennyskoulutus Seinäjoella

Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö järjestää työelämälähtöisiä yksittäisiä koulutuksia, valmennuksia ja seminaareja pitkin vuotta.

Täydennyskoulutus

Linkit / lisätiedot tarvittaessa

Täydennuskoulutus

Linkit / lisätiedot tarvittaessa