MUUT KOULUTUSPALVELUT

Koulutusten lisäksi yliopistokeskus tarjoaa muita opiskeluun ja kouluttautumiseen liittyviä palveluja.

Tenttimispalvelu

Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa yliopisto-opiskelijoille valvottuja tenttitilaisuuksia arkipäivisin (ma-pe) sovittuna ajankohtana. Palvelu on tarkoitettu kaikille yliopisto-opiskelijoille riippumatta siitä missä yliopistossa he opiskelevat. Palvelu on tarkoitettu myös avoimen yliopiston opiskelijoille. Tenttimispalvelu on osallistujille maksutonta. Voit suorittaa yliopisto-opintoihisi liittyviä tenttejä Seinäjoella, jos ainelaitoksesi/ tentaattorisi hyväksyy tenttien suorittamisen. Palvelun toteuttaa Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys. Lisätiedot ja ohjeet

Sähköinen tentti
Sähköinen tentti

Seinäjoen yliopistokeskuksessa voi tenttiä Tampereen yliopiston tenttejä myös sähköisesti. Palvelu on tarkoitettu Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijoille sekä avoimessa yliopistossa opiskeleville.

Tenttis

TUNI EXAM 

Kirjastopalvelut
Seinäjoen yliopistokeskus tekee yhteistyötä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston kanssa. Seinäjoen yliopistokeskuksen piirissä opiskelevat kuuluvat kirjaston ensisijaiseen asiakasryhmään, mikä tarkoittaa, että kirjaston kaikki palvelut ja aineistot ovat opiskelijoidemme käytettävissä. Hanki kirjastokortti itsellesi! Asiakkaana voit myös tehdä hankintaehdotuksen tarvitsemastasi kirjasta tai lehdestä painettuna tai elektronisena.
Tutkijahotellin työpajat
Yliopistokeskuksen tutkijahotellissa järjestetään kuukausittain kaikille avoimia tutkijatapaamisia sekä poikkitieteellisiä kursseja ja luentoja kysynnän mukaan. Lisätietoja tutkijahotelli (at) ucs.fi
KnowUp – inspiroiva yrittäjyysleiri jatko-opiskelijoille

KnowUp-leirillä tuetaan yrittäjyysmahdollisuuksien hahmottumista eri tieteenalojen tohtoriopinnoissa. Leiri järjestetään vuosittain syyskesällä. Lisätietoja koordinaattorilta aira.metsa-ketela (at) tuni.fi, puh. 050 343 6882.

Osaamisen aamupalat

Osaamisen aamupalat ovat yliopistojen ja elinkeinoelämän kohtaamispaikkoja. Tilaisuudessa voidaan esitellä tutkimustuloksia, ajankohtaisia koulutuksia ja lisäksi osallistujilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun yliopistojen asiantuntijoiden kanssa. Tarjoaisitko henkilöstöllesi Osaamisen aamupalan? Lisätiedot ja yhteydenotot koordinaattoriin aira.metsa-ketela (at) tuni.fi, puh. 050 343 6882.