KOULUTUS

Yliopistokeskuksessa voit opiskella työn ohessa. Tarjolla on yliopistotutkintoon johtavaa koulutusta, avoimen yliopiston opintoja ja täydennyskoulutusta

Tampereen, Helsingin ja Vaasan yliopistoista sekä Taideyliopistosta.

Óle jatkuva oppija!

Opintoneuvonta

Opintoneuvojamme auttavat sinua opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Voit lähettää kysymyksesi opintoneuvontasivun lomakkeella tai suoraan jollekin opintoneuvojistamme. Heiltä saat tietoa esimerkiksi opintojen valinnasta, aikatauluttamisesta ja opiskelutaidoista. Erityisesti tutkintoa tavoittelevien aikuisopiskelijoiden kannattaa ennen opintojen alkua keskustella neuvojien kanssa.

Pyrimme vastaamaan kysymykseesi pikaisesti.

Opintoneuvojien suorat yhteystiedot löydät täältä.

Onko tavoitteenasi tutkinto?

Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa yliopistotutkintoon johtavia opintoja.  Voit opiskella  maisteriohjelmissa tai avoimen yliopiston väylillä.  Väyliltä haetaan tutkinto-opiskelijaksi opintojen edistyessä.

Katso lisää täältä.

Haluatko opiskella avoimessa yliopistossa?

Avoimet yliopistot tarjoavat yliopistojen kursseja kenelle vaan. Seinäjoen yliopistokeskuksessa voit opiskella Tampereen, Helsingin, Vaasan yliopistojen ja Taideyliopiston kursseja.

Katso lisää täältä.

Opintopaketit

Opintopaketit ovat valmiiksi koottuja teemapaketteja avointen yliopistojen kursseista. Kurssit on poimittu Tampereen, Helsingin ja Vaasan yliopistojen ja Taideyliopiston tarjonnasta.

Menesty työelämässä -opintopaketti 15 op

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutusten laajuus vaihtelee  päivän seminaarista laajoihin koulutusohjelmiin. Täydennyskoulutuksia järjestetään sekä yrityskohtaisina kehittämiskoulutuksina että avoimille markkinoille suunnattuina koulutuksina.

Avoimille markkinoille suunnatut täydennyskoulutukset liittyvät johtamiseen, elintarvikealaan, musiikkiin ja innovaatioympäristöihin.

FiTech tarjoaa ICT:hen ja energian varastointiin liittyviä kursseja aikuisille kahdeksan eri yliopiston tarjonnasta.

LUOVIIPA – Luovien alojen liiketoimintaosaamisen ja palvelumuotoilun täydennyskoulutus 20 op

Vaasan yliopisto tarjoaa Executive MBA -ohjelmia yritysten ja organisaatioiden johtajille

Avoimet verkkokurssit (MOOCit)

MOOCit eli kaikille avoimet verkkokurssit (Massive Open Online Course) ovat kaikille avoimia, ilmaisia ja verkkopohjaisia kursseja, joilla voi täydentää omaa osaamistaan tai vaikkapa kokeilla soveltuuko jokin ala sinulle!

Näitä kursseja on erityisen hyvin tarjolla tietojenkäsittelytieteen alalta, mutta tarjolle tulee jatkuvasti paremmin myös muiden alojen kursseja

Helsingin yliopiston MOOC-kurssit

FiTech tarjoaa ICT:hen ja energian varastointiin liittyviä kursseja aikuisille kahdeksan eri yliopiston tarjonnasta.

Osaamisen aamupalat

Osaamisen aamupalat ovat yliopistojen ja elinkeinoelämän kohtaamispaikkoja. Tilaisuudessa voidaan esitellä tutkimustuloksia, ajankohtaisia koulutuksia ja lisäksi osallistujilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun yliopistojen asiantuntijoiden kanssa. Tarjoaisitko henkilöstöllesi Osaamisen aamupalan? Lisätiedot ja yhteydenotot juha.alarinta (at) tuni.fi, puh. 050 534 5005.

Sähköinen tentti

Seinäjoen yliopistokeskuksessa voi tenttiä Tampereen yliopiston tenttejä myös sähköisesti. Palvelu on tarkoitettu Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijoille sekä avoimessa yliopistossa opiskeleville.

Tenttis

TUNI EXAM

Tenttimispalvelu

Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa yliopisto-opiskelijoille valvottuja tenttitilaisuuksia arkipäivisin (ma-pe) sovittuna ajankohtana. Palvelu on tarkoitettu kaikille yliopisto-opiskelijoille riippumatta siitä missä yliopistossa he opiskelevat. Palvelu on tarkoitettu myös avoimen yliopiston opiskelijoille. Tenttimispalvelu on osallistujille maksutonta. Voit suorittaa yliopisto-opintoihisi liittyviä tenttejä Seinäjoella, jos ainelaitoksesi/ tentaattorisi hyväksyy tenttien suorittamisen. Palvelun toteuttaa Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys. Lisätiedot ja ohjeet

Kirjastopalvelut
Seinäjoen yliopistokeskus tekee yhteistyötä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston kanssa. Seinäjoen yliopistokeskuksen piirissä opiskelevat kuuluvat kirjaston ensisijaiseen asiakasryhmään, mikä tarkoittaa, että kirjaston kaikki palvelut ja aineistot ovat opiskelijoidemme käytettävissä. Hanki kirjastokortti itsellesi! Asiakkaana voit myös tehdä hankintaehdotuksen tarvitsemastasi kirjasta tai lehdestä painettuna tai elektronisena.
KnowUp – inspiroiva yrittäjyysleiri jatko-opiskelijoille

KnowUp-leirillä tuetaan yrittäjyysmahdollisuuksien hahmottumista eri tieteenalojen tohtoriopinnoissa. Leiri järjestetään yhteistyössä valitun työelämäkumppanin kanssa.  Lisätietoja juha.alarinta (at) tuni.fi, puh. 050 534 5005.

Tutkijahotellin työpajat
Yliopistokeskuksen tutkijahotellissa järjestetään kuukausittain kaikille avoimia tutkijatapaamisia sekä poikkitieteellisiä kursseja ja luentoja kysynnän mukaan. Lisätietoja tutkijahotelli (at) ucs.fi