KOULUTUS

Yliopistokeskuksessa on tarjolla jatkuvan oppimisen palveluita erilaisiin tarpeisiin. Tarjolla on yliopistotutkintoon johtavaa koulutusta, avoimen yliopiston opintoja ja täydennyskoulutusta.

Tampereen, Helsingin ja Vaasan yliopistoista sekä Taideyliopistosta.

Opintoneuvonta

Opintoneuvojamme auttavat sinua opiskeluun liittyvissä kysymyksissä.  Voit kysyä neuvoa esimerkiksi opintotarjonnasta, opintojen valinnasta ja opiskelutaidoista. Erityisesti tutkintoa tavoittelevien opiskelijoiden kannattaa ottaa yhteyttä ennen opintojen alkua.

Opintoneuvojien yhteystiedot löydät täältä.

 

Onko tavoitteenasi tutkinto?

Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa yliopistotutkintoon johtavia opintoja.  Voit opiskella  maisteriohjelmissa tai avoimen yliopiston väylillä.  Väyliltä haetaan tutkinto-opiskelijaksi opintojen edistyessä.

Katso lisää täältä.

Haluatko opiskella avoimessa yliopistossa?

Avoimet yliopistot tarjoavat yliopistojen kursseja kenelle vaan. Seinäjoen yliopistokeskuksessa voit opiskella Tampereen, Helsingin, Vaasan yliopistojen ja Taideyliopiston kursseja.

Katso lisää täältä.

Opintopaketit

Opintopaketit ovat valmiiksi koottuja työelämälähtöisiä teemapaketteja avointen yliopistojen opintojaksoista. Opintopaketit koostuvat Tampereen yliopiston, Helsingin yliopiston, Vaasan yliopiston, Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston sekä Taideyliopiston tarjonnasta.

Opintopaketit 2021-22

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutusten laajuus vaihtelee päivän seminaarista laajoihin koulutusohjelmiin. Täydennyskoulutuksia järjestetään sekä yrityskohtaisina kehittämiskoulutuksina että avoimina koulutuksina. Täydennyskoulutukset liittyvät mm. johtamiseen, elintarvikealaan, musiikkiin ja innovaatioympäristöihin.

FiTech verkkoyliopisto tarjoaa maksutonta koulutusta tekniikan alalla

Vaasan yliopiston Executive MBA -ohjelma yritysten ja organisaatioiden johtajille

 

Avoimet verkkokurssit (MOOCit)

MOOCit eli kaikille avoimet verkkokurssit (Massive Open Online Course) ovat kaikille avoimia, ilmaisia ja verkkopohjaisia kursseja, joilla voi täydentää omaa osaamistaan tai vaikkapa kokeilla soveltuuko jokin ala sinulle!

Näitä kursseja on erityisen hyvin tarjolla tietojenkäsittelytieteen alalta, mutta tarjolle tulee jatkuvasti paremmin myös muiden alojen kursseja

Helsingin yliopiston MOOC-kurssit

FiTech tarjoaa ICT:hen ja energian varastointiin liittyviä kursseja aikuisille kahdeksan eri yliopiston tarjonnasta.

Osaamisen aamupalat

Osaamisen aamupalat ovat yliopistojen ja elinkeinoelämän kohtaamispaikkoja. Tilaisuudessa voidaan esitellä tutkimustuloksia, ajankohtaisia koulutuksia ja lisäksi osallistujilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun yliopistojen asiantuntijoiden kanssa. Tarjoaisitko henkilöstöllesi Osaamisen aamupalan? Lisätiedot ja yhteydenotot mari.kekola@tuni.fi.

Sähköinen tentti

Seinäjoen yliopistokeskuksessa voi tenttiä Tampereen yliopiston tenttejä myös sähköisesti. Palvelu on tarkoitettu Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijoille sekä avoimessa yliopistossa opiskeleville.

Tenttis

TUNI EXAM

Tenttimispalvelu

Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa yliopisto-opiskelijoille valvottuja tenttitilaisuuksia arkipäivisin (ma-pe) sovittuna ajankohtana. Palvelu on tarkoitettu kaikille yliopisto-opiskelijoille riippumatta siitä missä yliopistossa he opiskelevat. Palvelu on tarkoitettu myös avoimen yliopiston opiskelijoille. Tenttimispalvelu on osallistujille maksutonta. Voit suorittaa yliopisto-opintoihisi liittyviä tenttejä Seinäjoella, jos ainelaitoksesi/ tentaattorisi hyväksyy tenttien suorittamisen. Palvelun toteuttaa Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys. Lisätiedot ja ohjeet

Kirjastopalvelut
Seinäjoen yliopistokeskus tekee yhteistyötä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston kanssa. Seinäjoen yliopistokeskuksen piirissä opiskelevat kuuluvat kirjaston ensisijaiseen asiakasryhmään, mikä tarkoittaa, että kirjaston kaikki palvelut ja aineistot ovat opiskelijoidemme käytettävissä. Hanki kirjastokortti itsellesi! Asiakkaana voit myös tehdä hankintaehdotuksen tarvitsemastasi kirjasta tai lehdestä painettuna tai elektronisena.
KnowUp – inspiroiva yrittäjyysleiri jatko-opiskelijoille

KnowUp-leirillä tuetaan yrittäjyysmahdollisuuksien hahmottumista eri tieteenalojen tohtoriopinnoissa. Leiri järjestetään yhteistyössä valitun työelämäkumppanin kanssa.  Lisätietoja juha.alarinta (at) tuni.fi, puh. 050 534 5005.

Tutkijahotellin työpajat
Yliopistokeskuksen tutkijahotellissa järjestetään kuukausittain kaikille avoimia tutkijatapaamisia sekä poikkitieteellisiä kursseja ja luentoja kysynnän mukaan. Lisätietoja tutkijahotelli (at) ucs.fi