ESITTELY

Mikä on Seinäjoen yliopistokeskus UCS?

Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston ja noin 80 asiantuntijan monitieteinen yhteisö. Yliopistokeskuksen tehtävänä on yliopistojen vaikuttavuuden ja vuorovaikutuksen edistäminen. Työtä tehdään yhteiskunnallisesti merkittävällä ja tieteellisesti laadukkaalla tutkimuksella ja jatkuvan oppimisen palveluilla sekä kehittämishankkeilla. Toimintamme liittyy neljään osaamisalaan: kestävät ruokaratkaisut, älykäs teknologia, hyvinvointi ja luovuus, sekä yrittäjyys ja kasvu.

Yliopistokeskuksen tiloissa Framin C-siivessä työskentelee professoreita, tutkijoita, jatkuvan oppimisen asiantuntijoita sekä tukipalveluhenkilöstöä. Myös läheinen yhteistyökumppani Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys (Epky), joka koordinoi professuureja, sijaitsee samoissa tiloissa.

Tutustu yliopistokeskuksen toimintaympäristöön katsomalla video. Kesto noin 2 min:

Tilaa Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje

Uutiskirjeessä kerrotaan Seinäjoen yliopistokeskuksen, Epanet-verkoston ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen kuulumisia. Aiheina ovat esimerkiksi yhteisten tutkimusryhmien ajankohtaiset asiat sekä seminaarit ja muut tapahtumat. Joskus tiedotteesta löytyy myös yllätyksiä. Jutut ovat lyhyitä ja tiiviitä. Tarkempiin tietoihin on linkkejä tai uutisesta löytyy sen henkilön yhteystiedot, joka kertoo asiasta lisää. Tiedote ilmestyy 1–3 kertaa kuukaudessa. Tiedotteen kokoaa Nina Harjunpää (nina.harjunpaa@epky.fi), joka työskentelee Epanet-koordinaatiossa. Tervetuloa seuraamaan, mitä meillä tapahtuu!

Saat ajankohtaista tietoa Seinäjoen yliopistokeskuksen toiminnasta tilaamalla uutiskirjeemme.
Kaikki uutiskirjeemme löytyvät täältä

Kuuntele/lataa tästä Seinäjoen yliopistokeskuksen äänilogo (.wav)