ESITTELY

Mikä on Seinäjoen yliopistokeskus UCS?

Etelä-Pohjanmaalla yliopisto-osaamista edustaa yliopistokeskus. Seinäjoen yliopistokeskus on viiden yliopiston ja sadan asiantuntijan monitieteinen yhteisö. Yliopistokeskuksen tehtävänä on yliopistojen vaikuttavuuden ja vuorovaikutuksen edistäminen. Työtä tehdään yhteiskunnallisesti merkittävällä ja tieteellisesti laadukkaalla tutkimuksella, tutkimukseen perustuvalla aikuiskoulutuksella ja kehittämishankkeilla, jotka liittyvät neljään erityiseen osaamisalaan: agrobiotalous ja kestävät ruokaratkaisut, älykkäät ja energiatehokkaat järjestelmät, hyvinvointi ja luovuus, sekä yrittäjyys ja kasvu.

Yliopistokeskuksen tiloissa Framin C-siivessä työskentelee professoreita, tutkijoita, aikuiskoulutuksen asiantuntijoita sekä tukipalveluhenkilöstöä. Myös läheinen yhteistyökumppani Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys (Epky), joka koordinoi professuureja, sijaitsee samoissa tiloissa.

Tutustu yliopistokeskuksen toimintaympäristöön katsomalla video. Kesto noin 2 min:

Tilaa Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje

Uutiskirjeessä kerrotaan Seinäjoen yliopistokeskuksen, Epanet-verkoston ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen kuulumisia. Aiheina ovat esimerkiksi yhteisten tutkimusryhmien ajankohtaiset asiat sekä seminaarit ja muut tapahtumat. Joskus tiedotteesta löytyy myös yllätyksiä. Jutut ovat lyhyitä ja tiiviitä. Tarkempiin tietoihin on linkkejä tai uutisesta löytyy sen henkilön yhteystiedot, joka kertoo asiasta lisää. Tiedote ilmestyy 1–3 kertaa kuukaudessa. Tiedotteen kokoaa Nina Harjunpää (nina.harjunpaa@epky.fi), joka työskentelee Epanet-koordinaatiossa. Tervetuloa seuraamaan, mitä meillä tapahtuu!

Saat ajankohtaista tietoa Seinäjoen yliopistokeskuksen toiminnasta tilaamalla uutiskirjeemme.
Kaikki uutiskirjeemme löytyvät täältä

Kuuntele/lataa tästä Seinäjoen yliopistokeskuksen äänilogo (.wav)