SEINÄJOEN YLIOPISTOKESKUKSEN TUTKIJAHOTELLI

Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotelli on palvelu joka on tarkoitettu eteläpohjalaisille tutkijoille, jatko-opiskelijoille ja perustutkinto-opiskelijoille korkeakoulusta riippumatta. Toiminnalla tuetaan tutkimuksen tekemistä ja tutkimustyöstä tiedottamista tarjoamalla toimivat työtilat ja ”työyhteisö”. Tutkijahotellissa työskentelevänä saat vertaistukea ympäröivästä työyhteisöstä sekä rauhallisen työtilan ja hyvät verkkoyhteydet. Lisäksi tutkijoilla on mahdollisuus saada palautetta kuukausittain kokoontuvalta vertaisryhmältä, yliopistokeskuksessa sijaitsevilta yliopistoyksiköiltä, sekä Epanet tutkijayhteisöltä. Tutkijana voit myös osallistua Seinäjoen yliopistokeskuksen järjestämiin asiantuntijaluentoihin.

Tutkijahotellissa työskentelystä veloitetaan 60 eur/kk. Maksu sisältää työhuoneen tilavuokran, sähkön ja siivouksen sekä kohtuullisen määrän yliopistokeskuksen tulostimella otettuja tulosteita.  Työskentely edellyttää lisäksi  osallistumista Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa omasta tutkimustoiminnasta tiedottamista sekä osallistumista yhteisiin tapahtumiin. Tutkijahotellissa olet kuitenkin edelleen vapaa tutkija. Tutkijahotellitoimintaa koordinoi Seinäjoen yliopistokeskus ja hallinnosta vastaa Tampereen yliopisto. Myös muissa eteläpohjalaiskunnissa on tiloja tutkijoille.
Katso lisätietoa Tutkijahotellin tiloista ja palveluista.

Biotalouden tutkijahotelli

Seinäjoen seutu kokoaa yhteen ruokajärjestelmissä mukana olevia yrityksiä ja kehittäjäorganisaatioita. Tämä verkosto tarvitsee tuekseen myös biotalouden tutkijoita. Mikäli tutkimuksesi liittyy biotalouteen olemme Sinusta erityisen kiinnostuneita. Ota yhteyttä ja tule osaksi kehittyvää biotalouden verkostoamme.

Seinäjoen tutkijahotellin käyttäjämäärät 2011-2017
  • Nykymuotoinen tutkijahotelli on perustettu 2010 osana EAKR-rahoitteista TIMO-hanketta (Tutkimuksen ja koulutuksen innovatiiviset ratkaisut maakunnan osaajille). Julkaisu 2013.
  • Toimintaa kehitettiin vuosina 2014-2015 Creative Researchers Residence -hankkeen tuella (EAKR).
  • Tutkijahotellin toiminnan rahoittaa 1.3.2015 alkaen Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen yliopistokeskus.