SEINÄJOEN YLIOPISTOKESKUKSEN TUTKIJAHOTELLI

Tutkijahotelli on Framilla Seinäjoen keskustassa toimiva toimistotilapalvelu, joka antaa tutkijalle työrauhaa. Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotelli on tarkoitettu eteläpohjalaisille tutkijoille, jatko-opiskelijoille ja perustutkinto-opiskelijoille korkeakoulustansa riippumatta.

Palvelu tukee tutkimuksen tekemistä ja tutkimustyöstä tiedottamista tarjoamalla toimivat työtilat ja työyhteisön. Tutkijahotellissa työskentelevänä saat vertaistukea ympäröivästä työyhteisöstä sekä rauhallisen työtilan ja hyvät verkkoyhteydet. Lisäksi tutkijoilla on mahdollisuus saada palautetta kuukausittain kokoontuvalta vertaisryhmältä, yliopistokeskuksessa sijaitsevilta yliopistoyksiköiltä sekä Epanet-tutkijayhteisöltä.

Tutkijana voit myös osallistua Seinäjoen yliopistokeskuksen järjestämiin asiantuntijaluentoihin ja toki muihin avoimiin tilaisuuksiin.

Tutkijahotellissa työskentelystä veloitetaan 60 eur/kk. Maksu sisältää työhuoneen tilavuokran, sähkön ja siivouksen sekä kohtuullisen määrän yliopistokeskuksen tulostimella otettuja tulosteita.  Työskentely edellyttää lisäksi  osallistumista Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa omasta tutkimustoiminnasta tiedottamista sekä osallistumista yhteisiin tapahtumiin. Tutkijahotellissa olet kuitenkin edelleen vapaa tutkija. Tutkijahotellitoimintaa koordinoi Seinäjoen yliopistokeskus ja hallinnosta vastaa Tampereen yliopisto. Myös muissa eteläpohjalaiskunnissa on tiloja tutkijoille.
Katso lisätietoa Tutkijahotellin tiloista ja palveluista.

Tutustu tutkijahotelliin videoiden avulla:

Biotalouden tutkijahotelli

Seinäjoen seutu kokoaa yhteen ruokajärjestelmissä mukana olevia yrityksiä ja kehittäjäorganisaatioita. Tämä verkosto tarvitsee tuekseen myös biotalouden tutkijoita. Mikäli tutkimuksesi liittyy biotalouteen olemme Sinusta erityisen kiinnostuneita. Ota yhteyttä ja tule osaksi kehittyvää biotalouden verkostoamme.

Tutkijahotellin esite (PDF)

 

Lue kuulumisia Tutkijahotellin blogista

 

Biotalouden tutkimusta Seinäjoen yliopistokeskuksessa (PDF)

 

Biotalouden tutkijahotelli osana Seinäjoen tutkijahotellin kasvua (PDF)

 
Seinäjoen tutkijahotellin käyttäjämäärät 2011-2017
  • Nykymuotoinen tutkijahotelli on perustettu 2010 osana EAKR-rahoitteista TIMO-hanketta (Tutkimuksen ja koulutuksen innovatiiviset ratkaisut maakunnan osaajille). Julkaisu 2013.
  • Toimintaa kehitettiin vuosina 2014-2015 Creative Researchers Residence -hankkeen tuella (EAKR).
  • Tutkijahotellin toiminnan rahoittaa 1.3.2015 alkaen Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen yliopistokeskus.