Valmistavia yrityksiä ja teollisuuden sovellusten kehittäjiä, joita kiinnostaa tuotannon ja toiminnan ohjauksen parantaminen

 

Etsimme yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita toimintansa osittaisesta tai jopa kokonaisvaltaisesta digitalisoinnista. Esimerkiksi Excel on kuin vanha kunnon työhevonen, mutta toimintojen digitalisoinnilla hevosvoimia saadaan saman tien satoja lisää. Digitalisointi mahdollistaa tehokkuusloikan koko tuotantoketjussa. Digitalisointi tehostaa tiedon hallintaa, viestintää, automaatiota, analytiikkaa, mallintamista, suunnittelua ja standardointia oleellisissa tiedon rajapinnoissa. Esimerkiksi online-monitorointi ja innovatiivinen säätötekniikka edistävät prosessitehokkuutta ja joustavuutta sekä vaikuttavat niin huoltotarpeisiin kuin tuotteiden laatuun.

 

Digitaalisen valmistuksen Epanet-tutkimusryhmän johtaja Andrei Lobov Tampereen teknillisestä yliopistosta (TTY) valmistelee aiheesta EU-rahoitushakemusta kansainväliseen hankkeeseen. Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä!  Nyt on hyvä hetki osallistua. Andrei ja TTY hoitavat paperityöt.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan!
Andrei Lobov andrei.lobov@tut.fi, puh. 040 849 0274

Lisätietoja hankehausta.