Seinäjoen yliopistokeskus hakee

yliopistoharjoittelijaa

Seinäjoen yliopistokeskus on viiden yliopiston ja noin 80 asiantuntijan monitieteinen yhteisö. Yliopistokeskuksen tehtävänä on yliopistojen vaikuttavuuden ja vuorovaikutuksen edistäminen. Työtä tehdään yhteiskunnallisesti merkittävällä ja tieteellisesti laadukkaalla tutkimuksella ja jatkuvan oppimisen palveluilla sekä kehittämishankkeilla.

Etsimme nyt joukkoomme yliopistoharjoittelijaa, jonka pääasiallisena tehtävänä on yliopistokeskuksen 100 maisteria -hankkeen jatkaminen ja edistäminen Etelä-Pohjanmaalla. Tehtävä sijoittuu Seinäjoen yliopistokeskuksen palveluyksikköön.

Tehtävänkuvaus

Yliopistoharjoittelijana tehtävänäsi on 100 maisteria -hankkeessa luodun palvelun jatkaminen ja kehittäminen. Näihin kuuluvat yliopisto-opiskelijoiden harjoitteluiden edistäminen eteläpohjalaisissa yrityksissä ja muissa organisaatioissa, tähän liittyvää yhteydenpitoa, viestintää, yritysyhteistyötä sekä neuvontaa. Tavoitteenasi on kasvattaa yliopistoharjoittelijoiden määrää Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi tehtäviin voi kuulua muita yliopistokeskuksen toimintaan kuuluvia tehtäviä.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta korkeakoulutukseen ja sen edistämiseen Etelä-Pohjanmaalla.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan viiden yliopiston toimintaan Seinäjoella!

Yliopistoharjoittelijan tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian (viim. 1.2.2021 alkaen) ja tehtävän kesto on neljä kuukautta (4kk). Tehtävän toimipaikka on Seinäjoki, mutta etätyösuosituksia sovelletaan tilanteen mukaan.

Tehtävän palkkaus on 1600€/ kk.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella. Hakulomake löytyy täältä: Yliopistoharjoittelija (rekrytointi.com)
Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Hakuaika tehtävään päättyy 4.1.2021 klo 23.59.

Käytämme rekrytointiprosessissa mahdollisesti videohaastatteluja osana hakijoiden arviointia.

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.12.2020 alkaen asiantuntija Mari Kekola, p. +358 50 591 7181, mari.kekola@tuni.fi.  Yhteydenotot sähköpostitse, tai puhelimitse: 21.12. klo 10-12 ja 28.12. klo 10-12.