Teetkö gradua, väitöskirjaa tai ammattikorkeakoulun päättötyötä kotona?   Kaipaatko kunnon työtilaa ja työkavereita, jotka painivat samojen ongelmien kanssa?

Seinäjoen yliopistokeskuksen yhteydessä Framin kampusalueella toimii Tutkijahotelli. Palvelu on tarkoitettu tutkijoille, jatko-opiskelijoille ja perustutkinto-opiskelijoille korkeakoulusta riippumatta. Toiminnalla tuetaan tutkimuksen tekemistä tarjoamalla neljäksi kuukaudeksi kerrallaan toimivat työtilat ja työyhteisö. Samassa rakennuksessa tutkijahotellin kanssa toimii Luonnonvarakeskus ja viisi yliopistoa, joten myös verkostoituminen on helppoa. Hotellilaiset pääsevät luontevasti mukaan Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan. Omasta innosta riippuu, kuinka vahvasti haluaa osallistua ja verkostoitua.

Tutkijahotellin tilasta peritään pieni maksu. Hotellilaisten käytössä on Seinäjoen yliopistokeskuksen järjestämät tutkijatapaamiset ja muut tukipalvelut. Tutkijahotellitoimintaa koordinoi Seinäjoen yliopistokeskus ja hallinnosta vastaa Tampereen yliopisto. Tässä hotellissa voi kyllä nukkua, mutta ei yöpyä.

Lisätietoa Tutkijahotellista
Yhteydenotot: tutkijahotelli@ucs.fi