Seinäjoen yliopistokeskuksen sähköinen tenttitila avataan jälleen 1.6.2020 alkaen. Tilaan tulee käyttöön kaksi EXAM-konetta.

Tenttitilan aukioloajat ovat normaaliin tapaan ma-pe klo 8-20. Tenttitila on auki 1.-21.6.2020, minkä jälkeen se siirtyy kesätauolle. Poikkeustilanteen salliessa tila aukeaa jälleen elokuun alussa.

Tenttitilaan kulkemiseen tarvitset Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimivan kulkukortin, jonka voit noutaa avoimen yliopiston toimistosta. Toimisto sijaitsee osoitteessa Kampusranta 9C, 2. kerros, ja on avoinna ma-pe 10-15. Lisätietoa Seinäjoen tenttitilasta löydät TUNI EXAMin tilasivuilta.

Huomaathan, että sairaana ei saa mennä tenttimään. Peru tai muuta varaus heti, jos et pääse tekemään tenttiä varaamanasi ajankohtana. Sama koskee henkilöitä, jotka ovat olleet lähikontaktissa COVID-19 -sairastuneen henkilön kanssa 14 päivän sisällä. Noudata tilojen yhteydessä olevia hygieniaohjeistuksia. Pese kädet ennen tenttiin menoa. Tenttitiloissa on opiskelijoiden käytettävissä käsidesiä ja desinfioivia pyyhintäliinoja, joilla voit pyyhkiä näppäimistön, hiiren ja muita kosketuspintoja. Noudata tenttitilassa turvaetäisyyttä muihin henkilöihin.