Palvelut

 

Yliopistojen tehtäviin kuuluvat tutkimus, koulutus ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Palvelumme yhdistävät näitä kaikkia. Olemme jakaneet palvelut neljään osioon: Verkostoituminen, Asiantuntijapalvelut elinkeinoelämälle, Tutkimuksesta liiketoimintaan ja Opinnäytetyöt & harjoittelu.

Seinäjoen yliopistokeskuksella (UCS) on syvää tutkimusosaamista, vahvaa asiantuntijuutta ja laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Yhteistyömahdollisuutemme ovat joustavia. Yhteistyön muodot ja toteutustavat ovat aina tapauskohtaisia.  Lähtökohtana on kaikkia osapuolia hyödyntävä ja hyödyttävä toiminta.

Elinkeinoelämän edustajana voit

Työelämäyhteistyötä tehdään usein hankkeiden muodossa. Hankkeet ovat joko puhtaasti yritysrahoitteisia tai monirahoitteisia. Monirahoitteisissa hankkeissa voivat rahoittajina olla mm. yliopistot, yritykset,  EU,  Suomen Akatemia ja aluerahoittajat. Hankkeella on hankkeen rytmi, mutta hyödyn mukana oleva yritys saa jo hankkeen kestäessä.

  • Tutustu organisaatiosi kehitys- ja hankeideoiden rahoitusmahdollisuuksiin:
    Business Finland tukee elinkeinoelämän innovaatiotyötä.
  • Kauttamme voit myös löytää tarpeisiinne sopivan, pätevän yliopisto-opiskelijan. Opinnäyte- ja harjoittelupaikan tarjoaminen saattaa sopia sinun tarpeisiisi loistavasti.
  • Laajimmillaan yhteistyö kanssammme on strategista ja pitkäjänteistä Epanet-professuurin rahoittamista. Professuurien rahoitusta koordinoi Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys.

Tutkijana voit

Osaamisemme on tarjolla elinkeinoelämälle, kunnille, erilaisille organisaatioille, tutkijoille ja opiskelijoille. Tutustu Palvelut-osioon ja ota yhteyttä Juha Alarintaan

Korkeakoulustrategia ohjaa vuorovaikutukseen


Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita kumppanuuksien muotojen monipuolistamisesta ja juuri sinun organisaatiosi ehdotuksen yhteistyöstä. Tutustu Etelä-Pohjanmaan korkeakoulustrategiaan 2010: Vuorovaikutuksesta vaikuttavuutta (pdf).

Juha Alarinta

Tutkimusjohtaja

Mari Kekola

asiantuntija

Tilaa uutiskirje

Tilaa Yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje. Ajankohtaisia Epanet-verkoston ja Seinäjoen yliopistokeskuksen uutisia ja tapahtumia noin 2-4 kertaa kuukaudessa.
Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä
Klikkaa sivulla kohtaa join our mailing list.

Yhteystiedot kerätään vain kyseisiin käyttötarkoituksiin.
Lue lisää tietosuojailmoituksistamme

Tilaa maksuton UCS-lehti

Tilaa Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti. UCS Seinäjoen yliopistokeskus -lehti on alueemme tutkimuksesta ja yliopistollisesta koulutuksesta kertova julkaisu. Se ilmestyy noin kaksi kertaa vuodessa ja toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen kaikkialla Suomessa. Lehti on maksuton.
Yhteystiedot kerätään vain kyseisiin käyttötarkoituksiin.
Lue lisää tietosuojailmoituksistamme