Tervetuloa kuulemaan eteläpohjalaista ruokaketjuosaamista esittelevän “Ruokaheurekan” mahdollisuuksista torstaina 14.12. klo 12-16 (Bell/Marconi/Watt/Edison –sali, Frami B 2. kerros). Tilaisuus on suunnattu erityisesti yrityksille, kehittämisorganisaatioille sekä julkisen sektorin edustajille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

Iltapäivän ohjelma:

1. Tuloksia Ruokaheurekan toteutukseen tarvittavasta bisnesekosysteemistä ja sen rakenteesta (Projektipäällikkö Charlotta Kankaanpää)
2. Palvelumuotoilu Ruokaheurekan tuote-palvelukonseptin kehittämisessä (Tutkija Marjo Kamila)
3. T&K:n mahdollisuudet Ruokaheurekan toteutuksessa ja liiketoiminnan suunnittelussa (Kehityspäällikkö Harri Latva-Mäenpää, Foodwest)

Esitysten välissä järjestetään vuorovaikutteiset keskusteluosiot (Prof. Katja Lähtinen). Tilaisuuden päättää yhteenvetokeskustelu.

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan ja keskustelemaan eteläpohjalaisen ruokanäkyvyyden tulevaisuudesta tästä linkistä viimeistään perjantaina 8.12.

Lisätietoa:

Charlotta Kankaanpää / +358 45 1131 425 / charlotta.kankaanpaa(at)uva.fi
Katja Lähtinen / +358 29 449 8306 / katja.lahtinen(at)uva.fi