Toteutamme kansainvälisen hankkeen valmistelun tueksi tarvekyselyn pienimuotoisesta ruokatuotannosta Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla.
Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti valmistelee yhdessä Turun yliopiston, Vaasan yliopiston, Uumajan yliopiston sekä Mittuniversitetetin tutkimusryhmien kanssa EU-hanketta ruokaturvallisuudesta pienmuotoisessa tuotannossa. Suomesta osallistuvat Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimivat tutkimusryhmät Anu Hopian (UTU), Timo Mantereen (UVA) ja Gun Wirtasen (HY Ruralia-instituutti) johdolla.
Taustana hankkeellemme kartoitamme alueen elintarvikeyritysten ja -valmistajien ruokaturvallisuuteen liittyviä tarpeita. Siihen pyydämme apuasi. Käy vastaamassa kyselyymme. Tulokset raportoidaan niin, ettei yksittäistä yritystä voida vastausten perusteella eritellä.
Jokainen kyselyyn osallistuva yritys/yrittäjä saa halutessaan raportin kyselyn tuloksista. Kysely on auki 5.4. saakka.
Lisätietoja tutkimuksesta antaa Gun Wirtanen.
Viimeisimmät kommentit