Lippu.fi on jälleen MARSin pääyhteistyökumppani!

MARS kokoaa musiikkialan ammattilaiset, opiskelijat ja harrastajat Seinäjoelle jälleen helmikuussa. MARSin seminaaripäivät sijoittuvat tänä vuonna päiville 15.2 -16.2.2018.

MARSin seminaariohjelmisto rakentuu tänäkin vuonna erityisesti elävän musiikin toimialan ilmiöihin, osa-alueisiin ja tulevaisuudennäkymiin keskittyen. Näkökulmia livebisnekseen otetaan niin festareista, klubeista ja konserttisaleista, artisteista, medioista kuin palveluntarjoajistakin lähtien.
Muutos on MARS-festivaalin kattoteema 2018
Tulevan MARSin kattoteema on muutos. Miten musiikki- ja liveala on viime vuosina kehittynyt? Millaisten muutosten kourissa parhaillaan eletään, ja ennen kaikkea, miltä tulevaisuus alalla näyttää? Miten liveyleisö muuttuu ja miten muutoksiin tulisi vastata? Tarjoaako uusi kysyntä tilaisuuksia uusille toimijoille, entä kykenevätkö vanhat toimijat reagoimaan muutokseen uusin toimintatavoin ja sisällöin? Nähdäänkö alaa koskevat muutokset ja trendit ongelmina vai mahdollisuuksina? Miten muutosta ja kehitystä voidaan ennakoida niin makrotasolla kuin yksittäisen pienyrittäjänkin silmin? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat alan kovimmat ammattilaiset ja kiinnostavimmat uudet tulokkaat.
Festarisimuulatiot palaavat MARSiin!
MARSin viimevuotisen ohjelman keihäänkärkenä nähtiin tapahtumaturvallisuutta käsittelevä festarisimulaatio, missä alan kovimmat osaajat ratkoivat samanaikaisesti katastrofiskenaarioita fiktiivisten Jupiter Festivalin ja Venus Festivalin parissa. Tänä vuonna niin Jupiter kuin Venuskin tekevät paluun MARSiin ja niiden kautta käsitellään livealan päätöksentekoa laajemminkin kuin ainoastaan tapahtumaturvallisuutta käsitellen – seuraathan MARSin tiedotusta syksyn mittaan tarkentuvien teemojen osalta!
MARS goes SAD – ilon ja onnen päivä musiikintekijöille
Luvassa luentoja ja henkilökohtaista sparrausta musiikin tekemisestä ja musabisneksestä. MARS goes SAD: Seinäjoki Artist Day järjestetään toistamiseen MARS-seminaarin yhteydessä lauantaina 17.2.2018. Ilmoittautuminen päivän ohjelmiin ja sparrauksiin avautuu myöhemmin.
”Ei auta itku musamarkkinoilla!” #marsgoessad

Varaa paikkasi MARS -lennolle edulliseen Early Bird hintaan!

Early Bird -hinnat ovat voimassa 31.10.2017 saakka

Seminaaripassi, 2 pvä, 15.2.-16.2.2018                   100 € + alv. 24 %
Seminaaripassi, 1 pvä, 15.2. tai 16.2.                        59 € + alv. 24 %
Seminaaripassi, 2 pvä, 15.2.-16.2.2018 opiskelija     29 € + alv. 24 %

 

Lippu.fi on MARSin pääyhteistyökumppani 

Lippu.fi on nopeasti kehittyvä markkinointi- ja myyntiyhtiö, joka myy eniten tapahtumalippuja Suomessa. Panostamme monikanavaisiin ratkaisuihin, joiden avulla tapahtuma löytää yleisönsä ja kuluttaja juuri ne tapahtumat, jotka häntä kiinnostavat. Käytämme uusinta teknologiaa, tekoälyä ja laadukasta dataa tehokkaaseen lipunmyyntiin, verkkomainontaan, asiakasviestintään, markkinointiin ja kuluttajapalveluun.

Lippu.fi on mukana MARSin sisällöntuotannossa sekä
hoitaa osallistujien rekisteröintimaksuliikenteen.

 

 

Katso: Lippu.fi esittelyvideo

MARS somessa: