Matkalle lähdetään aamulla Seinäjoelta ja palataan illalla takaisin. Matka toteutetaan bussilla, jossa on mahdollisuus verkostoitumiseen muiden osallistujien kanssa. Kohderyhmä on rakennusalan eri sektorien toimijat: alan yritykset, kuntien rakentamisesta ja yhdyskuntasuunnittelusta vastaavat tahot sekä TKI-toimijat. Matkalla tavoitellaan uuden yritysten ja tutkimusryhmien välisen yhteistyön syntymistä.

 

Ohjelma 22.10.2019

7:00 Lähtö Seinäjoelta, Frami B:n edestä
10:00 Hiedanranta – kuinka kaupunginosa on hiilinegatiivinen?
Innovaatioiden Hiedanranta toimii kehittämisen alustana älykkyyttä ja kestävyyttä sekä kiertotalouden ratkaisuja edistäville kokeiluille ja hankkeille.
11:30 Lounas ja verkostoitumista, ravintola Zipatta, Tehdaskartanonkatu 22, Hiedanranta
13:00 Älytalopilotti  – uusia asumisen innovaatioita ja energian säästöratkaisuja, Valssipadonraitti 3, Ympäristökeskus Moreenia. Kymmenen yrityksen muodostamassa Energiaviisaat kaupungit -pilotissa etsitään uusia älykkäitä ja vähähiilisyyttä tukevia ratkaisuja kaupunkien asuin- ja palvelukiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen.
14:30 Vuores – puutalosuunnitelmat ja nollaenergiakortteli. Tampereen kaupungin tavoitteena on kehittyä kansainvälisesti tunnetuksi puurakentamisen keskukseksi. Vuoreksen alueella oleva Isokuusen alue on puurakentamisen edistämisohjelman merkittävin aluekokonaisuus. Isokuusi profiloituu uudenlaisen teollisen puurakentamisen, uusiutuvan energian ja älykkäiden ratkaisujen mallialueena Suomessa.
n. 16.00 paluu Seinäjoelle

 

 

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten ilmoittaudu ajoissa, viimeistään 18.10. mennessä. Matka on osallistujille maksuton. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

 

Lisätietoja virpi.palomaki (a) tuni.fi ja mikko.nevala (a) seamk.fi

 

Seinäjoen yliopistokeskuksen Innovaatiobussi -hanke toteuttaa matkan yhteistyössä CE Wood ja KiertoDigi -hankkeiden kanssa.