Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys hakee  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hankeasiantuntijaa (grant writer) edistämään Epanet-professuuriverkoston toimijoiden mahdollisuuksia tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoituksen saamisessa.

 

Työtehtävässä osallistut ja koordinoit aktiivisesti tutkimusrahoitushakemusten kirjoittamista ja valmistelua. Grant writing -toiminta painottuu merkittävimpien kotimaisten tutkimusrahoittajien lisäksi Euroopan unionin puiteohjelma- ja aluekehitysrahoituksiin.

 

Tehtävääsi sisältyy tutkimusrahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen ja niistä tiedottaminen. Neuvot rahoitusta hakevia tahoja tutkimusrahoituksesta sekä pidät yhteyttä rahoittajiin ja tutkimushankkeiden osarahoittajiin.

 

Työtä teet yhteistyössä Etelä-Pohjanmaalla toimivien Epanet-professoreiden, kuntien, yritysten sekä koulutus- ja tutkimustoimijoiden kanssa. Työskentelytavaltasi olet aktiivinen, päämäärähakuinen ja oma-aloitteinen. Sinulta edellytetään hyviä neuvottelutaitoja sekä kykyä innostaa kuntien, yritysten ja korkeakoulujen toimijoita lähtemään mukaan TKI-hankkeisiin.

 

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • keskeisten tutkimusrahoitusinstrumenttien hyvää tuntemusta
  • näyttöjä ja kokemusta tutkimusrahoituksen menestyksellisestä hakemisesta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • erinomaista yhteistyökykyä, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • innostusta hakemusten kirjoittamiseen suomeksi ja englanniksi

Monitieteiseen Epanet-professuuriverkostoon voit tutustua epky.fi/epanet/

 

Palkkaus määritellään kokemuksen ja osaamisen perusteella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Olli-Pekka Viinamäki, p. 050 431 7075, olli-pekka.viinamaki@epky.fi. Toivomme, että otat yhteyttä tammikuun alussa (4.1.-8.1.2021).

 

Lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteella rekry@epky.fi maanantai 18.1.2021, klo 15.00 mennessä.

 

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys on toiminut vuodesta 1960. Korkeakouluyhdistys on aktiivinen vaikuttaja korkeakouluyhteistyössä sekä koulutus- ja tutkimustoiminnan kehittämisessä. Yhdistys edistää maakunnassa tutkimus- ja kehittämistyötä Epanet-tutkimusverkoston avulla. Monitieteisessä Epanet-verkostossa toimii tällä hetkellä yli 20 professoria viidestä yliopistosta ja professoreiden tutkimusryhmissä työskentelee noin 80 tutkijaa. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä Seinäjoen yliopistokeskuksen kanssa.