Palvelut

 

Yliopistojen tehtäviin kuuluvat tutkimus, koulutus ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Palvelumme yhdistävät näitä kaikkia. Olemme jakaneet palvelut neljään osioon: Verkostoituminen, Asiantuntijapalvelut elinkeinoelämälle, Tutkimuksesta liiketoimintaan ja Opinnäytetyöt & harjoittelu.

Seinäjoen yliopistokeskuksella (UCS) on syvää tutkimusosaamista, vahvaa asiantuntijuutta ja laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Yhteistyömahdollisuutemme ovat joustavia. Yhteistyön muodot ja toteutustavat ovat aina tapauskohtaisia.  Lähtökohtana on kaikkia osapuolia hyödyntävä ja hyödyttävä toiminta.

Elinkeinoelämän edustajana voit

Työelämäyhteistyötä tehdään usein hankkeiden muodossa. Hankkeet ovat joko puhtaasti yritysrahoitteisia tai monirahoitteisia. Monirahoitteisissa hankkeissa voivat rahoittajina olla mm. yliopistot, yritykset,  EU, Tekes, Suomen Akatemia ja aluerahoittajat. Hankkeella on hankkeen rytmi, mutta hyödyn mukana oleva yritys saa jo hankkeen kestäessä.

Tutkijana voit

 

Osaamisemme on tarjolla Etelä-Pohjanmaalla vaikuttavalle elinkeinoelämälle, kunnille, erilaisille organisaatioille, tutkijoille ja opiskelijoille. Tutustu Palvelut-osioon ja ota yhteyttä.

Korkeakoulustrategia ohjaa vuorovaikutukseen


Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita kumppanuuksien muotojen monipuolistamisesta ja juuri sinun organisaatiosi ehdotuksen yhteistyöstä. Tutustu Etelä-Pohjanmaan korkeakoulustrategiaan 2010: Vuorovaikutuksesta vaikuttavuutta (pdf).

Juha Alarinta

Tutkimusjohtaja

Ota yhteyttä:

Henna Jousmäki

Koordinaattori

Ota yhteyttä:

Tilaa uutiskirje

Tilaa Yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje. Ajankohtaisia Epanet-verkoston ja Seinäjoen yliopistokeskuksen uutisia ja tapahtumia noin 2-4 kertaa kuukaudessa.
Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä
Klikkaa sivulla kohtaa join our mailing list.

Yhteystiedot kerätään vain kyseisiin käyttötarkoituksiin.
Lue lisää tietosuojailmoituksistamme

Tilaa maksuton UCS-lehti

Tilaa Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti. UCS Seinäjoen yliopistokeskus -lehti on alueemme tutkimuksesta ja yliopistollisesta koulutuksesta kertova julkaisu. Se ilmestyy noin kaksi kertaa vuodessa ja toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen kaikkialla Suomessa. Lehti on maksuton.
Tilaa lehti kotiin tai toimistolle klikkaamalla tästä.
Yhteystiedot kerätään vain kyseisiin käyttötarkoituksiin.
Lue lisää tietosuojailmoituksistamme