Oletko elintarvike-, ravintola- tai matkailualan yrittäjä, joka etsii tekemiseensä uutta potkua? Tai oletko muuten vain kiinnostunut ruuasta ja haluat auttaa yrityksiä uudistamaan tuote- ja palvelukonseptejaan entistä kannattavammiksi, asiakasnäkökulma huomioon ottaen? Silloin sinun kannattaa ilman muuta osallistua Food Bait -hankkeen kehittämistyöpajoihin.

 

Osallistumalla pääset osaksi ketterää tuotekehitysprosessia. Mukaan työpajoihin kutsutaan yrittäjiä, ammattilaisia, harrastajia, tutkijoita, opiskelijoita, ruokailijoita, matkailijoita – siis ihan kaikki ruuasta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan!  Työpajoissa hyödynnetään yhteistoiminnan oppeja ja mm. tutustutaan asiantuntijoiden opastamana aistinvaraiseen arviointiin. Mukana olevat tuotteet saavat näkyvyyttä Suomessa ja Ruotsissa kesän ja syksyn aikana.

 

Ensimmäiset työpajat järjestetään Seinäjoella 7.3. ja Vaasassa 8.3. (på svenska). Jatkoa seuraa huhti- ja toukokuussa.

 

Lue lisää täältä ja kysy lisätietoja Nanna Rintalalta nanna.rintala @ utu.fi, puh. 040 507 4443.