Hyppysellinen tiedettä – valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä

Elintarvikekehityksen Epanet-professori Anu Hopian (Turun yliopisto) ja apulaisprofessori Erik Fooladin (Voldan ammattikorkeakoulu, Norja) kirja Hyppysellinen tiedettä – valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä julkaistiin Turun kirjamessuilla.

Linkki Gaudeamuksen sivuille.

Lisätietoja: Anu Hopia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Katternö-konsernin aluetaloudelliset vaikutukset

Tutkimuksen keskeisenä tavoitteena oli suorittaa määrällinen vaikuttavuuden arviointi Oy Herrfors Ab:n aluetalouteen tuomista hyödyistä. Arvioinnissa otettiin huomioon yritystoiminnan välittömät hyödyt kerroinvaikutuksineen. Vaikuttavuuden arviointi suoritettiin vuosille 1995–2016.

Linkki Ruralian julkaisuihin. Raportti löytyy myös ruotsiksi.

Lisätietoja: Hannu Törmä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

EpanetBlogitVideotUCS-lehti

TutkijahotelliSylviaTietoprovinssiPraktikum Center