Esittely

Seinäjoen yliopistokeskus on viiden yliopiston ja noin 90 asiantuntijan monitieteellinen yhteisö. Osaamisaloja ovat agrobiotalous ja kestävät ruokaratkaisut, älykkäät ja energiatehokkaat järjestelmät, hyvinvointi ja luovuus sekä yrittäjyys ja kasvu. Näillä aloilla tehdään tutkimusta, siihen perustuvaa kehittämistyötä ja aikuiskoulutusta.

Yliopistokeskuksen tehtävänä on yliopistojen vaikuttavuuden ja alueellisen vuorovaikutuksen edistäminen. Työtä tehdään yhteiskunnallisesti merkittävällä ja tieteellisesti laadukkaalla tutkimuksella, tutkimukseen perustuvalla aikuiskoulutuksella ja kehittämishankkeilla.

Seinäjoen yliopistokeskus sijaitsee Teknologiakeskus Framin C-osan toisessa kerroksessa.

Tutustu yliopistokeskukseen katsomalla video. Kesto noin 2 min.Kuuntele/lataa tästä Seinäjoen yliopistokeskuksen äänilogo (.wav)

 

Saat ajankohtaista tietoa Seinäjoen yliopistokeskuksen toiminnasta tilaamalla uutiskirjeemme.
Linkki lomakkeeseen löytyy tästä

Mikä on Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje?

Uutiskirjeessä kerrotaan Seinäjoen yliopistokeskuksen, Epanet-verkoston ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen kuulumisia. Aiheina ovat esimerkiksi yhteisten tutkimusryhmien ajankohtaiset asiat sekä seminaarit ja muut tapahtumat. Joskus tiedotteesta löytyy myös yllätyksiä. Jutut ovat lyhyitä ja tiiviitä. Tarkempiin tietoihin on linkkejä tai uutisesta löytyy sen henkilön yhteystiedot, joka kertoo asiasta lisää. Tiedote ilmestyy 1–3 kertaa kuukaudessa. Tiedotteen kokoaa Nina Harjunpää (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), joka työskentelee Epanet-koordinaatiossa.
Tervetuloa seuraamaan, mitä meillä tapahtuu!

Kaikki uutiskirjeemme löytyvät täältä

 

 

 

 

EpanetBlogitVideotUCS-lehti

TutkijahotelliSylviaTietoprovinssiPraktikum Center