Seinäjoen yliopistokeskus

 

Seinäjoen yliopistokeskus on viiden yliopiston ja noin 90 asiantuntijan monitieteellinen yhteisö. Osaamisaloja ovat agrobiotalous ja kestävät ruokaratkaisut, älykkäät ja energiatehokkaat järjestelmät, hyvinvointi ja luovuus sekä yrittäjyys ja kasvu. Näillä aloilla tehdään tutkimusta, siihen perustuvaa kehittämistyötä ja aikuiskoulutusta.

TIMO-luokka

TIMO-luokka on tarkoitettu ensisijaisesti Seinäjoen yliopistokeskuksen ja siinä mukana olevien yliopistojen omaan koulutus- ja kokouskäyttöön. Tilaa vuokrataan tarvittaessa myös ulkopuoliseen käyttöön, mikäli se on vapaana.
 

Tilat

Luokassa on 10-hengen neuvottelupöytä ja paripöydät 18 henkilölle (kuva). Kalustusta voidaan muuttaa tarvittaessa.

Luokassa on kaksi videotykkiä joista toinen on kytketty Tandberg 880 –videoneuvottelulaitteeseen ja toinen tietokoneeseen. Tietokone on varustettu internet-yhteydellä, hd-tasoisella web-kameralla ja neuvottelumikrofonilla. 


Varaustilanteen tarkistaminen

Voit tarkistaa luokan varaustilanteen alla olevan linkin kautta.


Varauksen tekeminen

Tilan varaaminen tapahtuu joko puhelimitse tai sähköpostitse:

ursula.pellinen(at)uta.fi, 050 540 2156 tai

esa.vuorenmaa(at)uta.fi, 040 190 4290


Varauksen ”suoja-aika” on kaksi viikkoa

Seinäjoen yliopistokeskus voi peruuttaa varauksen, mikäli tilaa tarvitaan videoneuvottelukäyttöön ja se on aiemmin varattu sellaiseen käyttöön missä videoneuvottelua ei tarvita. Kun varattuun tilaisuuteen on aikaa kaksi viikkoa tai vähemmän niin sen jälkeen varausta ei enää peruta.


Timo-luokan kalusteet (klikkaa kuvaa nähdäksesi kuvan täydessä koossa)

EpanetBlogitVideotUCS-lehti

TutkijahotelliSylviaTietoprovinssiPraktikum Center