Aika              Torstai 31.1.2019 kello 13.30–16.00

Paikka           Auditorio 2, Frami B, Kampusranta 9, Seinäjoki

Ohjelma

13.30             Kahvitarjoilu

14.00             Musiikkiesitys 

                      Avaus, tutkimusjohtaja Jari Kolehmainen, Tampereen yliopisto

                      Juhlapuhe, provosti Jarmo Takala, Tampereen yliopisto

                      Uusien Epanet-professoreiden esittäytyminen
                      Yrittäjyys, professori Annika Tidström, Vaasan yliopisto
                      Digitaalinen valmistus, Associate Professor (tenure track), TkT Andrei Lobov, TTY

                      Tämän tutkimustulokseni haluan teille kertoa
                      Kahden vuonna 2018 Seinäjoen yliopistokeskuksessa väitelleen henkilön väitöstutkimuksen esittely

                       ”Mikä meitä lihottaa: Ruoan terveysmerkitysten heijastuminen elintarvikkeiden kuluttajakäyttäytymiseen”,
                        Maijastiina Jokitalo Vaasan yliopisto

                       ”Ruoan tuoreus ja alkuperä ovat tärkeitä kuluttajalle – mutta niiden tuottama arvo syntyy eri tavalla”,
Tommi Kumpulainen, Turun yliopisto

                       Päätössanat, tutkimusjohtaja Juha Alarinta, Seinäjoen yliopistokeskus

 

Ilmoittautumiset 23.1.2019 mennessä ursula.pellinen@uta.fi tai 050 540 2156.
Kerro samalla mahdollisista ruoka-ainerajoituksistasi.