Paikka: Auditorio 2, Frami, Seinäjoki

13.30 Kahvitarjoilu

14.00 Yliopistokeskuspäivän juhla

Musiikkiesitys, Duo Besis ja Honkanen

Avaus, Tutkimusjohtaja Jari Kolehmainen, Tampereen yliopisto

Juhlapuhe,
Provosti Jarmo Takala, Tampereen yliopisto

Uusien Epanet-professoreiden esittäytyminen
Yrittäjyys, professori Annika Tidström, Vaasan yliopisto
Digitaalinen valmistus, Associate Professor, Andrei Lobov, Tampereen yliopisto

Tämän tutkimustulokseni haluan teille kertoa.
 Kahden vuonna 2018 Seinäjoen yliopistokeskuksessa väitelleen henkilön väitöstutkimuksen esittely

 ”Mikä meitä lihottaa: Ruoan terveysmerkitysten heijastuminen elintarvikkeiden kuluttajakäyttäytymiseen”,   Maijastiina Jokitalo Vaasan yliopisto
 ”Ruoan tuoreus ja alkuperä ovat tärkeitä kuluttajalle – mutta niiden tuottama arvo syntyy eri tavalla”, Tommi Kumpulainen, Turun yliopisto

Päätössanat, tutkimusjohtaja Juha Alarinta, Seinäjoen yliopistokeskus

                         
lmoittautumiset 23.1.2019 mennessä ursula.pellinen@tuni.fi tai 050 540 2156.
Kerro samalla mahdollisista ruoka-ainerajoituksistasi.